maanantai 13. maaliskuuta 2017

Levoton

En muista koska mulla olisi viimeksi ollut näin pitkään sellainen tilanne, ettei ole yhtään reissua varattuna. Eli siis... 4 kuukautta. Tammikuun Tukholmaa en laske, koska se oli niin extempore ja vähän suunnittelua vaatinut pyrähdys!

Suomi tuntuu kivalta ja täällä on hyvä asua, joten mikäs täällä ollessa. Pienen reissuähkyn jälkeen jalkaa on kuitenkin alkanut taas vipattaa ja löydän itseni harvase päivä selailemasta lentoja skyscannerista. Kroatia kokonaisuudessaan, Budapest, Hong Kong, Madrid ja Barcelona houkuttelee niin kovin! Madridissa on käytävä alkukesästä se on varmaa, mutta muut taitaa nyt jäädä haaveen tasolle. Jotenkin yksin reissaaminen ei kuitenkaan houkuta, joten loput kohteet saa jäädä odottamaan seuran ja sopivan ajankohdan löytymistä.

Olen kuitenkin melko spontaani tyyppi, joten yhden reissun kind of varasin tänään. Ilmoitin halukkuuteni lähteä Peruun kesällä 2018! Jep! Partiojuttuja ja ai että haluaisin heti päästä suunnittelemaan reissua. Tämä vanha kurppa joutuu tosin ns. työtehtäviin siellä, mutta tällä kertaa aion löytää itseni markkinoinnista ja viestinnästä enkä keräämästä roskia (Japani never forget). Bongasin tän reissun edelliskesänä Japanissa ja tänään löysin Facebook-ryhmän lähtijöille. Liityin ryhmään ehkä puolen minuutin harkinnan jälkeen ja ilmoitin, että minä tulen! Semmosta tänään.

Etelä-Amerikassa en ole vielä käynyt ja haluan ehdottomasti kokea sen tälläsen seikkailun kautta!


Päätökseen ilmoittautua mukaan saattoi liittyi myös pieni epätoivo työnhaussa. Sähköpostiin kolahti tänään kaksi "kiitos mutta ei kiitos" - viestiä, joista sisuuntuneena päätin, että teen sitten muuta, jos ei kerran töitä saa. Toki etenkin tää Perun case syö melkoisesti rahaa, mutta kyllä se järjestyy! Oli muuten huippua huomata, että siellä fb-ryhmässä useampikin kertoi tekevänsä käsitöitä ja yksi aikoo jopa myydä käsitöitään matkan rahoittamiseksi. Inspiroiduin heti ja mulla on about uus mallisto suunniteltuna jo (no nyt huijasin kyllä, mutta miksei!).

Päätöksen jälkeen näkyi yllättäen valoa myös siellä työnhakurintamalla, joten ehkä sekin puoli vielä järjestyy :)

P.S. ehkä joku pienen pieni reissu Eurooppaan täytyy silti tehdä nyt keväällä...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti