lauantai 7. joulukuuta 2013

7.

Viikko sitten lauantaina osallistuttiin partiossa joulumyyjäisiin. Mä jostain kumman syystä rakastan tätä tapahtumaa. Muille partiovuoden kohokohta saattaa olla jokakeväinen partiomarssi Turun keskustassa tai viikon kestävä kesäleiri. Mulle se on 2 tuntia kestävät joulumyyjäiset. Mietin vuoden ympäri, että mitä sitä seuraaviin myyjäisiin tekisi. Ehkä jo ensi vuonna uskaltautuisin vaikka Turun vanhan suurtorin joulumarkkinoille myymään jotain... pitänee liittoutua taideakatemialaisten tai muotoilijoiden kanssa....

Jotenkin siinä kuitenkin aina käy niin, että suurista suunnitelmista huolimatta herään joka marraskuun alku siihen todellisuuteen, että mitäänn konkreettista en ole myyjäisten eteen vielä tehnyt. Tänä vuonna olen onneksi keksinyt Pinterestin mahtavuuden ja sieltä olikin helppo löytää ne vuoden aikana kerätyt ideat.

Aivan ehdottomasti paras uusi idea oli nämä pilttipurkeista kootut lumiukot. Miten söpöjä! Törkeästi vielä pinnasin nämä partiokaverin diy-boardilta ja toivoin parasta, ettei hänkin ois päättäny tehdä näitä myyjäisiin. Ei ollu onneksi tehnyt! :)

Ensin mun piti tehdä näitä kolme. Sit luku nousi kuuteen. Lopulta tein näitä yhdeksän. Ja arvatkaa mitä?! KAIKKI meni kaupaksi! Success. Okei, viimisen osti iskä, mut makso sentään täyden hinnan. Yhden lumiukon materiaaleihin meni ~2,25euroa. Mä iskin näille myyjäisissä hintaa 5€ -ja kaikki maksoi mukisematta. Olin yhtä aikaa hämmästynyt ja superfiiliksissä.


Ens vuonna uudestaan! Paitsi että mulla ei silloin oo enää omaa ryhmää, jonka pöytään väsäillä kaikkea. Perustan oman pöydän! Jos ei lippukunnan pöytien viereen mahdu, ni meen Marttojen seuraksi.

Vaikein vaihe näissä oli pilttipurkkien hankkiminen. Oishan sitä voinu heittää vaikka facebookissa kyselyä kavereille, joilla on pilttiä syöviä lapsia, mut en viittiny häiritä. Joten. Kyllä. Koska tarvitsin 27 pilttipurkkia, söin kahden viikon aikana ne kaikki. Okeiokei, söin vain 21. Loput 6 vedin vessanpöntöstä alas. Voisin heittää tähän jotain syväanalyysia eri pilttimerkkien eroista, mutta todettakoon lyhyesti, että Piltti voittaa muksun 1000000-0. Muksun "kesähedelmät" sai munt voimaan huonommin kuin kolme päivää kestäneet bileet. Muksun persikkasose olis ollu ihan jees, jos se ois vaan maistunu vähän enenmmän persikalle. Nyt se oli lähinnä oranssia hyytelöä pienellä persikan vivahteella. Pltin mangosose sen sijaan on ♥ Harmi vaan mulla menee suu rikki siitä :(
Okei tuli sittenkin se syväanalyysi.

2 kommenttia:

  1. On kyllä hauska idea toi lumiukko juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! ainoo vaan, et vieläkään en pysty syömään pilttiä :D

      Poista