maanantai 27. toukokuuta 2013

Shoes, shoes, shoes

JES ostin eilen uudet lenkkarit! Toivottavasti lähtee juoksu kulkemaan nyt vähän paremmin. En kyllä hetkeäkään olis voinu enää lykätä uusien hankkimista, sillä jalat ois ihan just kohta ollu tuhannen muusina. Kerrankin annoin myyjälle täydet valtuudet etsiä mulle kenkiä ja itse vain kokeilin ja sanoin miltä tuntuu. Yllättäen olisin halunnu pinkit kengät, mutta turkoosit ostin, koska ne oli parhaimmat jalkaan. Kerrankin näin.


Harmikseni totesin tänään, että aamulenkit ei vaan oo mun juttu. Tyhjin mahoin juoksusta ei tule yhtään mitään, joten jatkossa juoksentelen vasta klo21 jälkeen :) Silloin ei aurinko enää paista liian kuumasti, mutta päivän syömingit auttaa jaksamaan!


Sain siskolta luvan viimeistellä meidän diy-pitsikengät, joten kuvia kehiin!


Inspiraatio me saatiin täältä: PING!

Ostin Lontoosta Primarkista muutamat halvat tossut, jotka siskon kanssa koristeltiin erilaisilla mummilta saaduilla vanhoilla pitsin jämillä. Lähtötilanne: molemmille tennarit, laatikoiden kätköistä haalitut pitsin jämät sekä Clas Ohlsonilta vajaa 5e hintaan poistettu tekstiililiima. Hiukan epäilin, josko tuo liima kengissä kestää, mutta ei ainakaan ihan helpolla tunnu pitsit irtoavan! Toki käytin ainakin itse sitä melko runsaalla kädellä, joten johtunee siitäki :D



Sydänpitsiä oli jäljellä juuri sen mittanen pätkä, että saatiin molemmille sydämelliset kengän kärjet ja itsekkäästi käytin viimeiset sentit omien kenkieni "takasaumaan". Tuo takasauma on mun ehdoton lempparikohta noissa kengissä!



Nyt vaan odotellaan sellasta keliä, että näitä uskaltaa käyttää. Mä en tiedä millainen keli se on. Sadesää on ehdoton no-no, mutta toisaalta kuivalla säällä tiet pöllyää ja kengät likastuu... ehkä pidän näitä vaan sisällä. All in all, kengät onnistu paremmin kuin uskalsin odottaa eikä kenkiin sijoitetut kolme puntaa menny hukkaan! :D


0 kommenttia:

Lähetä kommentti