sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

RECAP

"Koska uus postaus? ;D" Sori mä jäin niille treffeille, mut no vaikka ny! Yks postaus on ollu työn alla jo pari viikkoa, mutta jääkööt luonnoksiin.

Alotin tän postauksen tyngän itseasiassa jo maanantaina (?) kertomalla ruissijuttuja. Jotenkin ne tuntuu niin kovin vanhentuneilta jutuilta jo tässä vaiheessa? Päätin sit kertailla koko edellisen kuukauden tapahtumat kerralla...

ÄssäHihas1
Juhannus. Vietin tosi rauhallisen perhejuhannuksen mökillä ja oli kyllä huippua! Mitä nyt vähän meinasin mökkihöperöityä. Ruokaa kuitenkin riitti ja nyt vaan ihmettelen, miks en oo saanu aikaseks keittää uusia perunoita itekin! Koska eihän ne oikeestaan enää oo ees uusia :( Juhannuksen aikana käytiin mm. pellolla paheksumassa roska-auton peltoon jättämiä uria ja veneilemässä Naantalissa. Pääsisköhän sitä taas ens viikonloppuna vesille...

ÄssäHihas
Ruissi. Oisin halunnu laittaa kollaasiin laivakuvan, mut sit bongasin kyseisestä kuvasta jonkun randomin miehen pakarat. Pikkushokki päällä edelleen.

Viikonloppu meni tosi nopeesti ja kaikki suju tosi hyvin! En ois uskonu, et päästään kattomaan niin monia bändejä. Onneks kaikki halus käydä myös keikoilla eikä vain hengailla jossain istuskelemassa ja juoruumassa!

Kuvissa perinteinen ruissiauringonlasku, Lily Allenin huikee keikka lauantaina, Veronica Maggio ja todiste siitä, että kyllä minä olin Sueden keikalla! :D Jos ette oo kuullu tätä Beautiful ones -biisiä, ni kuunnelkaa ja ihastukaa!




ÄssäHihas2
Random kuvia viimisen kuukauden ajalta. Uuden sadetakin fiilistelyä, Päiväretkellä Helsingissä siskon kanssa, kurkkaus mun asuun siskon rippijuhlissa tänään ja perjantaisten ex tempore lettukestien letut!

Käytiin tosiaan kesäkuun lopulla yks perjantai siskon kanssa Helsingissä shoppailemassa ja siihen kaatui taas mun kuukauden budjetti. Hups :D Noh, löysimpähän tosi kivoja juttuja! Harmi, ettei mikään niistä päässyt päälle siskon juhliin. Asusta ja juhlistä ehkä lisää huomenna riippuen siitä onnistuko kuvat.

Kesässä parasta on kaikki ex tempore jutut! Miks keskellä talvea ei tuu tehtyä mitään vastaavaa. Kukaan ei lähtis illalla lettukesteille, koska ulkona on -20 ja oman sohvan nurkka houkuttaa paljon enemmän. Perjantaina kamu haisto kotimatkalla lettujen käryä, joten päätettiin pistää omat kestit pystyyn! Hetki meni kyllä uskotellessa, et oon ihan tosissani vapaaehtonen paistamaan niitä lettuja :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti