tiistai 25. marraskuuta 2014

Nettituska.

25 päivää ilman kunnollista nettiä ja addiktilla alkaa pikkuhiljaa pää hajoamaan. Kerrankin kun olisi jopa jotain postattavaa blogiinkin ni eih, puhelimen nettikään ei suostu pelittämään kannettavassa. Spotify kyllä pyörii eli yhteys on, mutta yksikään nettisivu ei aukea. Agh.

Täällä mä siis istun koulun ATK-luokassa takarivissä ja kirjottelen vihdoinkin blogia. Enpä oo ennen blogannut koululla. Enkä myöskään pahemmin oo hengaillut täällä puoli yhdeksältä illalla. Keväällä kandia kirjoittaessa tulee varmaan tääkin tutummaksi!

No mitä mä sitten oon puuhaillut kotona, kun netti ei ole toiminut. En ainakaan lukenut tentteihin niinkun olis pitänyt. Pari viikkoa sitten aloin pelaamaan Simsiä. Jep, sitä peliä, jonka vuoksi olin kalpea kuin lakana vuonna 2007. Se oli muuten pelottavaa: pari tuntia sinertävän näytön edessä ja naama oli ihan kalpea ja sinisen harmaa! Yritin tosissani koukuttua peliin uudelleen, mutta ei vaan enää nappaa. Toisaalta ihan superia, ettei enää tarvitse laittaa simejä tekemään yhtä sun toista vaan voi itse tehdä niitä asioita tosielämässä.

Kun kyllästyin Simsiin tajusin, että hittovie joulumyyjäisiin on enää pari viikkoa aikaa! Mun vuoden suosikki partiotapahtuma ja oon ihan vaiheessa valmistelujen kanssa. Siispä Pinterestiin salainen joulu/myyjäiset-taulu pystyyn ja keräämään ideoita. Viime vuonna väsäilin pilttipurkkilumiukkoja ja tänä vuonna tehtiin niitä talkootyönä johtajiston kanssa. Tehtiin tosin vain kaksikerroksisia ukkoja, jotta saatiin niitä vähän useampi :)

myyjäiset.bmp

Kerroinkin jo aikasemmin syksyisestä kangaskassi-innostuksesta ja ne kassit on myös menossa myyjäisiin. Viimeistelin niitä pari lisää vielä, mutta ei niitä paria tuntia varten kannata niin hirveästi tehdä. Kassien lisäksi myyntiin menee myös päällystettyjä henkareita muutama kappale sekä pari henkaria, joihin voipaperin ja tulostimen avulla siirsin tekstin "My favorite piece". Noita siirtotekstejä olisin tehnyt useammankin ellei se olis ollut niin pirun työlästä ja stressaavaa (milloin se paperi jää tulostimeen jumiin ja tukkii koko härvelin).

Eikä siinä vielä kaikki! Eilen askartelin vielä muutaman lasipurkin juhlakuntoon ja niistä tuli ihan ylisöpöjä! Vitsit mun piti laittaa niistäkin söpöilykuva, mutta en näköjään napannut sitä sit tikulle mukaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti