keskiviikko 26. marraskuuta 2014

KODIN KIRPPIS TURKU

Koska koululla järjestetty kirppis oli marraskuun alussa täysi floppi, päätettiin kaverin kanssa mennä romuinemme joku sunnuntai Länsikeskuksessa olevalle Kodin kirppikselle. Kalenterin tarkastus kertoi, että ainoa sopiva sunnuntai tämän vuoden puolella olisi 23.11, joten päätettiin se kirppispäiväksi. Edellisenä iltana oli firman pikkujoulut, joissa joutui sit vähän himmailemaan, jotta kirppispäivästä ei tulis kovin tuskainen :D

Herätyskello soi 5:45 ja puoli seiskalta oltiin jo kiihdyttämässä kohti länkkäriä. Lähes jokaisella siihen suuntaan menevällä autolla oli saman määränpää, joten eipä ainakaan yksin jouduttaisi siellä kökkimään. Enää piti jännittää sitä, saadaanko myyntipaikka ja miten auton kanssa toimitaan. Niin ja kuinka nopeasti porukka piirittää meidät ja meidän tavarat. Työkaverit oli kertoneet kauhukokemuksiaan edellisenä iltana, joten odottavan aika oli pitkä siinä ulkona autossa odotellessamme!

Kuten jokaisen kirppiksen (paitsi paikallinen kirpputori!), myös tämän kirpparin nettisivuissa olisi aikalailla parannettavaa. Mites ihan tollanen basic-juttu kun aikataulujen ilmoittaminen? Ei samalla sivulla voi lukea, että autot pääsevät sisään 7-9 ja 7:30-9. Ei. Noh tosiaan ei sitte päästy ajamaan sisään vielä 7:00 vaan 7:30. Parempi noinpäin kuitenkin! Oli muuten suht kuumottavaa, kun yhtäkkiä radion näyttöön ilmestyi teksti "low battery" - se siitä vielä oiski puuttunut, et auto simahtaa keskelle tietä radion ja lämmityksen takia!

Noniin sit autolla sisälle ja eka vapaa ruutu mikä vastaan tulee. Työkaverin neuvosta haettiin ensin pöydät & rekit ja vasta sitten purettiin tavarat autosta. Melko rauhassa saatiin toimia muutamaa "onks korui ja tuoksui?"-kyselyitä lukuunottamatta. Siis mikä toi tuoksut-juttu on? Useammastakin suunnasta oon kuullut, että niitä noi nykyään kirppareilta metsästää. En ymmärrä.

IMG_20141125_210529

Ärsyttävien tinkaajien lisäksi miinusta tulee valaistuksesta: valo oli ihan äärettömän huono ja vihreä. Toi kirpparikuvakin oli puhelimessa ihan vihreä ennen Aviaryn boardwalk-filtteriä! :D Totta kai siis ymmärrettävä seikka, koska kyseessä on parkkihalli eikä mikään oleskelutilaksi suunniteltu ostoskeskus, mutta silmät alko kyllä loppupäivästä jo särkeä. Ainiin ja se pakokaasun haju! Mulla on vissiin herkkä nenä, kun se jäi koko päiväksi kutiamaan nenään ja kurkkuun :/ Senkin takia odottaisin mieluummin edes kevään ulkokirpparisäitä ennen uutta Kodin kirppis -reissua.

Meillä oli ihan älyttömän paljon tavaraa eikä se millään mahtunut kaikki kerralla esille. Henkaritkin loppu ihan kesken. Ens kerralla paaljon enemmän niitä mukaan! Niin ens kerta on tosiaan tulossa suht sukkelaan, koska tavaraa jäi ihan tolkuttomasti. Pitää kyllä miettiä mennäänkö vielä tonne vai odotetaanko suosiolla ens kevään Siivouspäivää. Meinas nimittäin erittäin pahasti palaa käpy niihin tinkaajiin. Joo, toin turhat tavarat kirpparille, mutta ei se silti velvota mua myymään niitä eurolla. Ainahan saa yrittää tingata, mutta jos tinkaaja suuttuu kieltävästä vastauksesta, ni suksikoon kuuseen sanon minä.

Meinattiin olla paikalla loppuun asti (klo15), mutta jo yhden jälkeen porukka alkoi kasaamaan myyntipaikkojaan pois. Oltiin vähän ällistyneitä, vaikka tiedettiinkin myynnin hiipuvan heti yhdentoista jälkeen. Melkein kahteen saakka sinniteltiin, mutta sit luovutettiin. Auto oli lähes yhtä täynnä kuin mennessä, mikä oli suuri pettymys, mutta onneksi rahapussi oli sentään vähän saanut painoa lisää!

Voi.... koulun koneella ei ole yhden yhtä kuvanmuokkausohjelmaa eli toi kuva on ihan jäätävän kokonen :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti