perjantai 21. lokakuuta 2016

Alive

Afrikka antoi, Afrikka otti. Vaikka kotiin onneksi palattiin sentään ilman trooppisia tauteja (*knok, knok* silti vielä!!), oli reissuväsymys ihan ennennäkemätön. Kahdeksan päivän aikana ei hirveesti tuhlattu aikaa nukkumiseen ja vielä viikon jälkeen on kropassa vähän hassu olo. Uupunut mutta onnellinen.

Sellainen olo että on elossa.

Ghanan jälkeen viikonloppureissu Eurooppaan tuntuu kovin tylsältä ajatukselta, vaikka toisaalta just löysin itseni selailemasta lentoja Prahaan. Viikko oli ihan liian lyhyt aika reissulle, mutta toisaalta samalla tahdilla ei millään olisi jaksanut toista viikkoa. Viikon aikana vietettiin lukematon määrä tunteja autossa, sillä välimatkat olivat yllättävän pitkiä! Ei välttämättä kilometreissä, mutta Ghanan maanteillä ei painella 120km/h lasissa. Tai no paineltiin kerran ja silloin jopa paikalliset laittoivat turvavyöt kiinni. Ainoa hetki koko reissun aikana, kun pelotti! Helsinki-Vantaalta lähtiessä ostettu niskatyyny osottautui parhaaksi investoinniksi aikoihin, sillä lähes joka aamu tuli otettua aamunokoset auton penkillä retkottaen :D

Okei näitä Ghana-postauksia tulee useampi. Punainen lanka alkaa jo tässä kohtaa rispaantumaan ja kerrottavaa on vaan niin paljon!


ghana1
ghana4

puolet mun reissukuvista on otettu auton ikkunan läpi :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti