maanantai 1. joulukuuta 2014

JOULUKUUN 1. ♥

Ei oo todellista. Se netti ei sitten auennut viime perjantaina. Olin jo sillon tosi pettynyt Elisaan, mutta päätettiin kuitenkin odottaa maanantaihin ennen ku lähetään valittamaan. Noh, se netti ei toiminut vielä tänäänkään, joten soitettiin asiakaspalveluun. Lopputulos oli, että he on kadottanut koko tilauksen. Vaikka oltiin saatu vahvistusviesti ja ilmotus, että netti aukee 28.11 klo20 mennessä. Myönnetään, että hippasen hermostuin. Nyt joudutaan sit odottamaan uudet kaks viikkoa sitä nettiä. En oiskaan halunnu lukea tentteihin kotona (luentoslidet netissä enkä viitsi ihan kaikkia 200 tulostaa). Että kiitos vaan Elisa jälleen kerran. Viimeksi kaks vuotta sitten netti kytkettiin ensin väärään asuntoon, joten olihan tää odotettavissa. Miksi edes tilattiin se netti uudelleen just Elisalta??

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tällä hetkellä istun jälleen kerran koulun tietokoneluokassa ja tarkotus ois tehdä jotain fiksuakin eikä vaan bloggailla kahta tuntia niinku viimeks. Meillä loppui just äsken M-klubin adobekoulutuksen ensimmäinen osa, ja nyt muka pitäis osata käyttää Photoshoppia ja InDesignia. Se Photoshop nyt jotenkin menee, sillä oon monta vuotta käyttänyt Photofiltreä kuvanmuokkaukseen. Vaikka Photoshop kyllä voittaa Photofiltren ihan 100-0 :D Arvatkaa kuumotteleeko ostaa kotiin lisenssit sekä Photoshoppiin että InDesigniin nyt! Pitäis varmaan mennä mukaan taittamaan koulun lehteä, niin tulis InDesign kiintiö täyteen!

Toisaalta oon nyt puol tuntia taistellut Photoshopin kanssa, koska jostain syystä se ohjelma ei mulla toimikaan yhtä kätsysti kuin kouluttajalla? :D Mun CV-kuva alkaa pikkuhiljaa näyttää enemmän noidalta ku multa.

Ja taas meni vartti. Eikä edes oo paras mahdollinen kuva -.-

Tavotteena on saada tässä vielä ennen tenttiviikkoja tehtyä ihan killeri persoonallinen CV. En mä kyllä töitä oo hakemassa, sillä nykyinen sopii tulevaisuuden suunnitelmiin just hyvin, mutta noin niinku ihan huvin vuoks. Ja ompahan valmiina sitten, ku joskus tarvii lähetellä sitä jonnekin. InDesignilla on vaan paha tehdä sen takia, ettei sitä pääse sit missä vaan muokkaamaan. Onneks ainakin Adoben trialin voi tarvittaessa ottaa kotiinkin.

cvpinterest

Koska mun keskittymiskyky on nykyään pyöreä 0, ajauduin koulutuksen ohessa Pinterestiin selaamaan erilaisia CV-malleja. Muutama viikko sitten piti espanjan kursseille tehdä CV ja silloinkin katoin tuolta mallia. Tein noita InDesign-layouteja paremman puutteessa Excelillä. Älkää tehkö perässä. Menee hermo.

Sain just viestiä, että netti EHKÄ aukeaa jo keskiviikkona! ♥
En kyllä ihan 100% uskoa ja toivoa pistä tohon lupaukseen...

AINIIN! JOULUKUU ♥ Nyt ei enää kukaan voi valittaa joulufiilistelyistä! Kiirehän tässä tulis, jos valmistelut aloittaisi vasta viikkoa ennen joulua :D Eilen saatiin kuusenjalkakin vanhemmilta. Nyt siis puuttuu enää koristeet ja se itse kuusi!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti