maanantai 2. maaliskuuta 2015

GLOBAL SERVICE JAM

Huhhei mikä viikonloppu! Hiukan jossain kohtaa epäilytti, mutta kyllä siltikin kannatti käyttää kokonainen vapaa viikonloppu koululla. Myönnetään, että mulla oli vähän asenneongelmaa jossain kohtaa, mutta kaikesta selvittiin. Ja nyt en malttaisi odottaa seuraavia jameja! Ens kerralla jo tiedän vähän mitä odottaa enkä esim. pue päälle villapaitaa ja Timberlandeja. Tulee tanssiessa kuuma. Löysin muuten just itteni Instagram-videolta tanssimasta. Voi luoja. Onneks oli edes kuvattu sellasesta kohtaa, missä mä edes jotenkin pysyn perässä :D

chicken

This is marketing. Mulle ei oikeen koko viikonlopun aikana selvinny näiden kanojen merkitys, mut onhan ne aika hauskoja :D Kumilelujen valmistajat varmaan ihmettelee, miks muutaman kerran vuodessa tulee ihan jäätävä piikki näiden myyntiin ympäri maailmaa.

Enpä muuten muista koska olisin viimeks leikkiny legoilla. Tai no eihän me niillä leikitty vaan täysin vakavin ilmein tehtiin prototyyppejä :D

animation

Mun suosikkiosuus oli prototyyppien kuvaaminen. Vitsit haluan oppia tekemään kivoja videoita! Ehkä alanki vloggaajaksi ;D Joo en, ei tuu tapahtumaan, ei huolta! Ainii ja alavasemmalla mun ensimmäinen Illustratorilla tehty logo! Tarvittiin kolme youtube-videota, että sain tekstit ympyrään ja vielä oikeinpäin. Aika loppui kesken ja viimeistely vähän jäi, mutta hei ens kerralla teen jo puolet nopeemmin :)

Tänään opin mm. sen, että vaikka animaatiot on mahdollista tehdä Photoshopissa, niitä ei kannata tehdä siellä. Ei se ohjelma jaksa pyörittää niitä tiedostoja siellä. Meillä meinas kosahtaa koko homma tähän ja itseasiassa latasin meidän loppuvideon sisään vasta äsken -9h myöhässä. Päädyin lopulta koko päivän taistelun jälkeen siirtämään kuvat Windowsin elokuvatyökaluun (jonka lataus koneelle kesti 2min) ja tekemään animaation sillä - 10 minuutissa. Että sillä lailla. Lopputulosta en kyllä kehtaa tähän linkata, vaikka se löytyykin mun julkiselta Youtube-kanavalta!

Huomenna, tai siis tänään maanantaina, alkaakin taas luennot! Heti tänään kohtaan sen ainoon kandiksi valmistumisen tiellä olevan kurssin - viimeisen matikan kurssin. Uaagh. En edes usko ongelmana olevan matikan ymmärryksen puuttuminen vaan ihan se oma mielenkiinto puuttuu. Oon aina vihannu tilastoja, joten pelkkä ajatus tilastomatikasta saa haukottelemaan. Ens viikolla pitäis myös saada kasaan ekat sivut kandia! Ei mikään hupaisa viikko siis tulossa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti