perjantai 27. helmikuuta 2015

GUACAMOLE

Rakkaus avokadoa kohtaan ei ole vieläkään hiipunut, päinvastoin! Nyt oon pari viikkoa yrittäny rajottaa leivän syömistä, ni on jääny myös avokado-ruisleivät välistä. Pari viikkoa sitten (kauheeta ku aika rientää!) tein guacamolea kaveri-iltamaan ja tänään kokeilin uudestaan! New Yorkissa oli brunssilla ihan sikahyvää guacamolea, mutta ihan niin hyvää en kyllä osaa tehdä!

Tämähän on siis maailman simppelein ohje, mutta jaan sen kuitenkin :)

Tarvitset:
2 avokadoa
1 tomaatti
mustapippuri
basilika

2015-02-27

1. Kuori avokadot ja paloita helposti muussattaviksi palasiksi. Säilytä avokadojen kivet!
2. muussaa avokadot haarukalla mössöksi. Joukkoon saa jäädä pieniä sattumia :)
3. kalttaa tomaatti (= kasta se muutamaksi sekunniksi kuumaan veteen) ja pilko pieniksi kuutioiksi.
4. siirrä kaikki kulhoon ja lisää mausteet
5. sekoita sörsseli ja anna maustua jonkin aikaa jääkaapissa ennen tarjoilua. Lisää kulhoon avokadojen kivet, jotta avokado ei ala tummua.

Nauti vaikka hapankorpun päällä, kuten mä tein tänään :) Olisin ostanut tortillasipsejä, mutta kun oon tyhmässä herkkulakossa... Vielä muutama päivä ja huima kahden viikon lakko on ohi :D

Huhhuh mikä viikko! 7 iltaa töissä ja nyt kolmen päivän markkinonnin tapahtuma viikonloppuna. Jam jam koko vkl ja vieläkin olen vähän kujalla, että mikä nyt onkaan homman nimi :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti