sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Jännä

Tästä sunnuntaipostailustahan alkaa kovaa vauhtia muodostua perinne! Ei suinkaan johdu siitä, että poikkeuksetta jokaisena sunnuntai-iltana to do -listalla olisi noi tsiljoona koulujuttua tehtävänä. Mun on jotenkin aivan käsittämättömän vaikea tuottaa tekstiä koulutehtävään, joten päätin sitten tulla lämmittelemään blogin puolelle.

Oikeastaan mun koko kroppa huutaa unta, mutta tästä tulee vielä pitkä yö. Viime yönä unet jäi muutamaan tuntiin, sillä en vaan saanut unta. Kellon soidessa 6:35 oli olo vähintäänkin pöllämystynyt, mutta onneksi melko nopeesti tajusin, että ainiin töihin pitäs lähteä. En aina juokse töihin, mutta tälleen sunnuntaiaamuna klo7 ja 0-asteessa oli nyt sitten pakko, sillä pyörä jäi eilen töihin. Kiitos Turun joukkoliikenne: ensimmäinen bussi olisi mennyt klo11. Ei sillä, oli ihanan raikastava pyrähdys! Täytyy alkaa harrastamaan tota työmatkajuoksua useamminkin, koska salille kerkeen harmittavan harvoin. Tänään ei kyllä ollut sille salitreenille tarvetta, sillä työpäivän jälkeen suuntasin partioporukalla vaihteeksi flowparkiin. Miten eka rata voikin aina jännittää niin paljon! Tällä kertaa tosin lopulta yliarvioin omat voimavarat ja jumahdinpa sitten keskelle punaista eli vaikeaa rataa. Valjaiden ansiosta en sentään pudonnut vaan jäin epätoivoisena tynnyrin päälle istuen ja odottamaan apua :D Ens vuonna piruvie pääsen sen radan läpi! Viime vuonna jäin siis ko. radalla ensimmäiselle esteelle ja nyt pääsin sentään siitä kohdasta yli! Nyt vaan huutaa kaikki lihakset hoosiannaa ja mulla taitaa jopa olla vähän lämpöä. Kuumemittari on ollu hukassa Madridista kotiutumisesta saakka, joten enpäs sitten tarkasta asiaa. Olisi edes joku tekosyy tälle koulujumitukselle!

Ensi viikolla on luvassa ihanan vähän työvuoroja ja viikonloppuna lähdetään exculle Jyväskylään! Mulla on mukavasti vapaita viikonloppuja nyt alkusyksystä ja lisää vapaita on tulossa! Nimittäin KAHDEN VIIKON päästä otetaankin lento mulle ihan uudelle mantereelle ja vietetään 8 päivää tutustuen Ghanaan. Huhuh. Keltakuumerokotuksen jo hain, mutta malarian estolääkitykselle pitäs vielä saada resepti. Hieman myös jännittää, että tuleehan passi takaisin Tanskasta Ghanan suurlähetystöstä... Muutenkin pitäisi ehkäpä hiukan valmistautua reissuun, sillä onhan tää nyt vähän eksoottisempi kohde. Mä en tiedä edes meidän lentoaikatauluja vielä! Tosi vaikeeta tällänen epätietoisuus, kun on tottunut hoitamaan reissuvaraukset joko itse tai sit ryhmämatkoilla aikataulut on ollu tiedossa jopa kuukausia aikasemmin.



Lähetinpä just passitietoja myös toiseen reissuun liittyen, sillä marraskuussa palataan takaisin kesään ja mennään lähes kahdeksi viikoksi tutustumaan San Diegon yliopistoon. Tästä varmaan pitäisi kohtsillään ilmottaa töihinkin!

kuvat Pinterestistä

0 kommenttia:

Lähetä kommentti