sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Minibreak

Mulla on varmasti ensimmäistä kertaa ikinä sellanen olo, ettei kesän loppuminen haittaa. Oikeastaan, mikä kesä? Suomessa jatkui läpi kesän sama sää kuin Madridissa maaliskuun alusta saakka, joten mulla on sisäinen vuodenaikakello hippasen sekaisin. Pimenevät illat ja syksyn tuoksu on siis kerrankin ihan tervetulleita!

Toisaalta syksy myös pelottaa. Takana on ensimmäinen viikko luentoja ja mulla on jo sellanen olo, että miten tästä selvitään :D Sinänsä innostusta riittäisi joka suuntaan, mutta aika sen sijaan ei...

Viikonlopun purjehdus osui siis aika hyvään saumaan (vaikka se tekemätön kurssitehtävä on sitten tän illan Goljattina...). Pari viikkoa sitten käytiin opettelemassa purjehdusta käytännössä ja nyt oli vuorossa käytännön viikonloppu. Tykkäsin! Vaikkakin nyt keinuu päässä melkoisesti.

vok1
vok2

Torstaina vielä mietin pitäiskö perua koko juttu ja jäädä kotiin. Onneksi en tehnyt niin! Meillä oli aivan järjettömän hauskaa enkä tiedä koska viimeksi olisin nauranut noin paljon. Voisin mennä samantien uudelleen. Toivon myös, että tähän loppui painajaiset siitä, että joudun lähdemään ypöyksin purjehtimaan enkä osaa edes irrottaa paattia laiturista. Nyt nimittäin osaan! Niitä purjeita en edelleenkään ymmärrä, vaikka paljon opin parin päivän aikana. Meillä oli kyllä parhaat kouluttajat meidän paatilla. Huippua että aina uskalsi kysyä uudestaan ja uudestaan apua! :)

Nyt sen koulutehtävän pariin. Onneksi syksyltä on odotettavissa ihan huikeita koulujuttujakin, joten kunhan nää ei-niin-hauskat saa suoritettua pois alta, ni pääsee keskittymään siihen mikä oikeesti kiinnostaa! Syksyn aikana tuun mm. viettämään 3 viikkoa kurssimatkoilla, joten huonompikin syksy vois olla tulossa :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti