sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Astor Museum Inn

Käytettiin tammi-helmikuussa hetki jos toinenkin, kun etsittiin hyvää hostellia Lontoosta. Kriteereinä meillä oli yllättäen sijainti sekä hinta. Muutamasta vaihtoehdosta päädyttiin Holbornissa sijaisevaan Astor Museum Inniin, jossa aamiainen sisältyy hintaan. Aamiainen ei kuitenkaan näkynyt hinnassa, sillä yö maksoi 18£/naama. Itse en ollut koskaan ennen nukkunut hostellissa, joten 8 hengen mixed huone hieman jännitti. Kaikki meni kuitenkin paremmin kuin hyvin!


Hostellin ovi on tuo sininen eli helppo erottaa rakennuksen muista ovista :) 


Astor Museum sijaitsee ihan British museumin vieressä eli todella hyvällä paikalla! Me kuljettiin lähinnä jalan, mutta metrolla kun mentiin, niin käytettiin Holbornin metroasemaa. Russell square ja Tottenham court road olis ollu suunnilleen saman etäisyyden päässä.

Toki hostellissa oli huonotkin puolensa. Meidän kerrokselle tarkoitettu vessa oli monta kertaa tukossa (aina yhtä mukava yllätys...) ja suihkut suht ällöttävät. Kerrosta alempana sijaitsevat vessat ja suihkut oli onneksi paljon mukavammat ja itse käytinkin lähinnä niitä. Lisäksi ikkunat veti ja havaitsimpa oikein mukavan homekerroksen siellä ikkunan "sisällä" :D Kauheen kiva. Kolmas negatiivinen juttu oli sänkyjen alla olevat säilytyslaatikot. Muuten kivat joo, mutta melkein jokaisessa oli lukolle tarkoitetut "lenkit" rikki. Parissa päivässä siihenkin tottui, mutta silti yritin mahdollisimman usein välttyä avaamasta omaa laatikkoani.

Ohhoh, olipa niitä negatiivisia juttuja lopulta paljon! Tärkeintä mulle itselleni oli kuitenkin turvallisuuden tunne. Hostelli oli myös suhteellisen hiljainen enkä yhtenäkään yönä herännyt juhlinnan ääniin. Myös henkilökunta oli mukavaa, vaikka ei hirveesti heidän kanssa asioitukaan. Kyselivät kuitenkin aamuisin, että mitä aiotaan tehdä ja semmosia perusmukavia juttuja :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti