maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kootut sovarikuvat

Mulla on tapana ottaa sovituskopissa kuvia vaatteista, jos en ole ihan varma niiden sopivuudesta. Harvemmin päädyn ostamaan vaatteita, joista olen ottanut kuvan, koska jos jotain joutuu harkitsemaan, se ei ole tarpeeksi hyvä. Lontoossakin harrastin tätä monen monta kertaa enkä tainnut ostaa yhtäkään vaatetta, josta otin kuvan. 



Mintun vihreä bleiseri olisi ollut täydellinen, jos sitä olisi ollut jäljellä kokoa tai kahta pienempänä! Kahdesta Primarkista sitä etsin, mutta eipä ollut ei :(

Stingsin pitsiprinttiset farkut olis ollut superkivat, jos ne olisivat olleet muutaman sentin korkeammat. En löytänyt reissusta lopulta yksiäkään hyviä pitkiä housuja, koska kaikki olivat liian matalia!

Pull&Bearin inkkarikuvioiset shortsit oli ihania. Olisin niin halunnut noi, missä toinen lahje on kokonaan inkkaria, mutta ne oli matalavyötäröiset. Toiset olis ollu korkeat, mutta niiden kuvio ei miellyttänyt tarpeeksi ja lahkeetkin oli liian lyhyet. Pah.

Primarkin vaaleat korkeavyötäröiset shortsit olis ollu täydelliset tummansinisenä. Ei ollu ku kokoa 44. Pah.

Armyvihreä (kuvassa liian kirkas väri) neule niittiolkapäillä oli ihan peruskiva, mutta ei tarpeeksi kiva, että olis päätyny kassalle saakka. 

Että niin, emmä ihan kaikkea kivaa ostanut mitä vastaan tuli! :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti