keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Miten te vietätte tiistai-illat?

Sadetta uhmaten suuntasin eilen töiden jälkeen Raision Ikeaan. Bussikortti on teillä tietämättömillä, joten aamupäivän pohdinnat pyörällä vai bussilla oli ihan turhia. Koska minähän en täyttä hintaa bussimatkasta maksa! Lähdin kotoota vähän vaille neljä ja perillä 7km päässä Ikeassa olin n.klo 19. Hups vaan, kun hieman eksyin matkalla. Ensin kävin spr:n Kontissa, mistä en löytänyt yhtikäs mitään. Viime hetkellä päätin myös kävästä Jätti-Rätissä, jossa sentään sain vihdoinkin päähäni millaisen päiväpeiton haluan sängylle. Mutta ei siellä ollut täydellistä kangasta, joten sekin idea jäi sitte hautumaan.

Ennen Ikeaa päätin mennä ekaa kertaa varmaan puoleen vuoteen Myllyyn. Koko pyörämatkan olin haaveillut hesen kerrosateriasta ja viimeisillä voimillani raahauduin Myllyn yläkertaan ja hesen älyttömän pitkään jonoon. Ei oo kerrosateria koskaan ennen maistunu niin hyvältä ku eilen. Tankkauksen jälkeen aloitin siksak-kierrokseni Myllyssä. Ei jessus oikeesti. Menin varmaan viidesti liukuportaat ylös-alas, ku aina unohdin käydä jossain kaupassa tai unohdin etsiä jotain juttua ja piti mennä joihinki kauppoihin uudelleen. Päivän paras löytö oli kyllä Kappahlin loppualeista mukaan poimittu ihanaihana mekko, jota täytyy kyllä pienentää ainakin kolme kokoa. Ihastuin siihen jo pari viikkoa sitten, mut en viittinyt 20e maksaa mekosta, jota täytyy muokata ennen käyttöä.

Miks en muuten tienny, et sinne on auennut uus askartelukauppa? Mun kauppavainuni on vissiin pettämätön, koska en edes tiennyt miksi suuntasin kohti Myllyn länsipäätyä, mutta melkeen kiljasin ääneen, kun näin sen askartelukaupan! Mitään en ostanut, mut ainakin tiiän nyt sen olemassaolosta.

Ja sit otsikkoon. Raision Ikeassa on viikkotarjouksessa Expedit-sarjan seinähyllyt ja sain idean tehdä niistä hyllykön mun olkkarin tyhjään nurkkaan. Eli mitä teen, ku pääsen kotiin? Alan Paintilla (kyllä) väsäämään hahmotelmaa, et onnistuisko semmonen oikeesti. No ei se kyllä oikeen toimeis. Jäis tosi paljon hukkatilaa/pölypesäkkeitä. Noh, kuvan kanssa väkertäessä meni oikeen mukavasti pari tuntia :D


Mä en tiedä mikä kasvi toi on :D Mut jonku tommosen iiiison vihreän tarttisin tänne olohuoneeseen myös. Just tohon kohtaan ko. kasvi ei oikeasti sopeis, sillä siihen kohtaan seinää ajattelin läimästä iFolorilta tilatut kuvat, jotka just äsken kolahti postiluukusta! Tai ei oikeasti kolahtanut, koska paketti ei mahtunut postiluukusta ja postipoika soitti ovikelloa. Onneksi olin kotona, koska muuten olisin joutunu raahautumaan postiin ja saanut kuvat vasta huomenna! Ja oi että noi kuvat on ihania! Kuva-asetelma odottaa valmiina tossa lattialla jo, mutta nyt pitäs selvittää millä uskallan kiinnittää noi kuvat seinään...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti