keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Naantalissa ja hermo-ostoksilla

Saatiin viime lauantaina huippuidea ystävän kanssa lähteä viettämään kesäiltaa Naantaliin. Se on kyllä yks kauneimmista kesäkaupungeista! Miks siellä ei tuu käytyä useammin?! Istuskeluvaatteiksi valikoitu lopulta vaatteet, joissa päälle puskeva flunssa ei hirveesti pääsis pahentumaan. Ei auttanu pitkät housut, sillä seuraavina parina päivänä olo vaan paheni.


Kuvaustapa oikeen kruunaa ton sekasorron. Päällä kesän lempparijuttuja eli Vero Modan loppualeista pitkän harkinnan jälkeen ostetut vaaleat kukkahousut. Mulla ei ole ikinä ennen ollu noin vaaleita housuja! Toppi New yorkerista ja ikisuosikki farkkupaita Hennesiltä. Hajoamispisteessä oleva kesäreppu Primarkista. En halua, että toi jää yhden kesän repuksi! Ensi kesään se ei enää selviä pikaisella ensiavulla eli irronnut hihna kiinni hakaneulalla vaan täytyy tehdä kunnon korjausoperaatiot...

Tänään palailin ei-niin-onnistuneelta mökkireissulta väsyneenä ja ärsyttävän ärtyisänä. Sitten lähin vielä vanhemmilla käymään ekaa kertaa puoleen vuoteen vaa'alla. Virhe. Lukemat ei ollu ollenkaan kivoja. Jahka tästä flunssasta selviän, ni sit alkaa kuulkaas sellanen kuntokuuri, ettei ennen oo mulla nähty!

Meinasin tulla vanhemmilta suoraan kotiin, mutta sit päätinkin lähteä ostamaan olohuoneen mattoa. En jaksanut (uskaltanut) tehdä U-käännöstä, joten päätin ajaa Sotkaan toista reittiä kuin ennen. Virhe. Eksyin melkeen Saloon saakka :D No en sentään, mutta en kyllä varttiin tienny yhtään missä päin maailmaa ajelen. Ei haitannu kyllä, koska radiosta tuli hyvää musiikkia ja kurkkukipua uhmaten hoilasin täysillä mukana.



Mattoa ei löytynyt, mutta Jyskistä löysin aivan ihanan tyynyn. Ei voinu vastustaa. Maanantaina ostin Eurokankaasta kivaa tyynyliinakangasta, ni toivottavasti toi uus tyyny saa kohta lisää ihania tyynytovereita!


Sitten vielä extempore-vierailu mummille. Parin tunnin höpöttelyn jälkeen lähdin kotiin mukanani kaksi uunikokki-vuokaa ja 8 pientä kastehelmi-lautasta. Mä olin iloinen, koska voin vihdoinkin tehdä vuokaruokia ja mummi oli iloinen saadessaan kaappeja tyhjemmäksi turhista astioista. Win-win -tilanne siis! :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti