perjantai 27. syyskuuta 2013

Which way will I choose?

Ostin kesällä 2010 eli abivuotta edeltäneenä kesänä Tallinnan Bershkasta paidan, jossa oli otsikon mukainen teksti ja nuolia eri suuntiin. Sen piti olla mun virallinen abipaitani, mutta jostain syystä en ikinä käyttänyt paitaa. Nyt se on kirpparilla muiden käyttämättä jääneiden vaatteiden kanssa. Ainakin tänään se roikkui edelleen henkarissa. Paita tuli taas mieleen, kun pohdiskelin tässä tulevan vuoden matkoja. Kaikki-mulle-heti-nyt -tyyppinä haluaisin tietenkin käyttää kaikki matkamahdollisuudet hyväkseni, mutta koska en vieläkään ole voittanut lotossa, on pakko tehdä valintoja.



1) espanjan kurssin parin viikon excu Chileen
2) turistimatka espanjaan
3) excu Kiinaan.

Chileen olen jo melkein päättänyt lähteä. Lennot vaan on ihan tuhottoman kalliita (~1100€/menopaluu halvimmillaan).

Espanjan varmasti hylkään, jos Chile-juttu toteutuu. Espanjan maantuntemuksen kurssi on vaan laukassut aivan järkyttävän espanjakuumeen ja viime kerrallain nousi luennolla esille monta paikkaa, joissa haluaisin käydä!

Ja se Kiina. Melkeempä helpottavaa, että tonne reissulle on niin kova tunku, ettei oo toivoakaan päästä mukaan. Sitäpaitsi, kiinalaisten kengät ei edes mahdu mulle, joten en sittenkään halua sinne. Eiku... :D

Aaaaaaaagh, tulis nyt edes se ilmottautumismeili tonne Chileen, ni joku matka ois ees vähän varma juttu!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti