lauantai 21. syyskuuta 2013

New in

Mun pitäis nyt tehdä kauheella innolla ja vauhdilla noin miljoonaa koulujuttua samaan aikaan, mut totta kai tulenkin kirjottelemaan blogiin. Kyllä mä tässä samalla koitan taistella excelin kanssa, mut ei siitä vaan näytä tulevan mitään. Kaverin apua odotellessa voinkin heittää tänne pari kuvaa kodin uusista jutuista :)



Olohuoneen matto on ollu ostoslistalla jo puolisen vuotta, mutta vasta nyt sain aikaseksi hankkia sellasen. Oon mä niitä monesti kaupoista etsinyt, mut sopivaa ei ole tullu vastaan. Nyt oli hyvännäkönen nukkamatto Prisman Osta pois -päivillä niin hyvässä tarjouksessa, et riskillä tilasin sellasen. Ja se on perfect! ~55 euroa 140x200cm matosta ei todellakaan oo paha. Nukkakin on just eikä melkeen sellasta kuin toivoin eli ei karheaa villaa eikä kovaa ja muovista vaan todella muhkeaa ohutta ja tiukkakierteistä villaa. Tota on varmaan kiva imuroida. Tietokoneen johtokin katoaa sen sekaan niin hyvin, ettei kannata pudottaa esim. nuppineuloja tolle matolle. Nimimerkillä, imuroin just sohvan alusen ja löysin sieltä pari sukkapuikkoa ja nuppineulaa....



Toinen uus juttu on olohuoneen verho, joka on puolen vuoden aikana vaihtunut jo kolmesti. Ensin oli pelkkä ohut läpinäkyvähkö liilahtava, mut se oli todella huitula, joten se sai seurakseen valkoisen "taustaverhon". Sekään ei toiminu, joten oli ihan lottovoitto löytää sopivan magentainen verho kirpparilta! Huitula sai siis punasta parikseen ja nyt näyttää kivalta! Etenkin auringonvalossa noiden yhteisväri on ihana :)


Makuuhuoneen puolellakin on pari uutta juttua, joista toinen ei ole vielä valmis. Sen sijaan mintunvihreä lakana ja h&m:n ihanat palmikkoneulelakanat on valmiita uutuuksia. Lakana ja pussilakana ei ihan osu sävysävyyn, mut molemmat oli saatava heti käyttöön! Toi pussilakana on ihan supermukava nukkuessa ja syytänkin sitä siitä, et viime aikoina on ollu _todella_ vaikee nousta aamulla ylös.


seinän väri ei oikeasti riitele lakanoiden kanssa noin paljon :D

Tuskainen excelin kanssa tappelu jatkuu... -->



0 kommenttia:

Lähetä kommentti