tiistai 26. huhtikuuta 2016

Sevilla - lauantai

Lauantaina ei tarvinnut enää kierrellä Sevillaa yksinään, sillä sain seuraa Hetistä! Puolisattumalta oltiin samaan aikaan kaupungissa ja meidän Cádizin piipahduksesta kirjottelinkin jo.

Lauantaiaamu saapui vaihteeksi aivan liian lyhyiden yöunien jälkeen. Päädyin nimittäin lähtemään hostellikavereiden kanssa ulos ja nukuin lopulta vain reilut neljä tuntia ennen kuin oli pakko herätä aamiaiselle. Mutta ei se mitään, oli superkivaa! Ikinä ennen en ole ollut näin sosiaalinen hostellissa, mutta toisaalta en ole koskaan ollut näin mahtavassa hostellissa. Jos ikinä tulette Sevillaan, niin: La Banda rooftop hostel.

Aloitettiin päivä random haahuilulla keskustan ulkopuolella, kunnes todettiin, että parempi suunnata takaisin keskustaan, siellä laitakaupungilla ei ollut mitään nähtävää :D

Sevillala1Sevillala2

ˆ oikeasti jo perjantain kuvia, mutta hei, samat maisemat edelleen!

Päädyttiin Plaza de Españalle ja sain pari räpsyä itsestäkin! Miten joku voi olla noin jäykkä kuvissa :D

Sevillala4sevillala7Sevillala3



Lisää random haahuilua ja lounas ensimmäisessä ok:n näköisessä paikassa. Mulla on hostellilla aamiainen, mutta se on kovin kevyt eikä sillä kovin montaa tuntia jaksa.

Jatkettiin haahuilua ja löydettiin tiemme yhdelle Sevillan tunnetuimmista maamerkeistä eli... El Metropol Parasol, jonka funktio ei oikein selvinnyt meille. No massiivinen se ainakin on, sillä se ei edes mahdu kuvaan kokonaan.

Sevillala5
Sevillala6

Välipalajäätelöiden jälkeen lähdettiinkin hostelleille lepäämään ennen päivällistä. Käytiin syömässä pari tapasta meksikolaisessa ravintolassa ja voi jummi oli hyvää! Guacamole oli törkeen hyvää ja randomissa lihasysteemissä oli mahtavat maut. La Cantina Mexicana, jos kaipaa meksikolaista ruokaa Sevillassa :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti