sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Morsdag

Eilinen päätös lähteä Börsistä kotiin jo ennen kahtatoista oli yks parhaista, joita ollaan vähän aikaan tehty. Miten ihanaa olikaan herätä pirteenä 11h unien jälkeen!

Tänään kävin päivällä vanhemmilla syömässä herkkuruokaa ja sitten vielä mummilla kahvilla. Tapasin hississä mummin naapurin eikä oo koskaan tuntunu neljän kerroksen matka niin pitkältä. Ainiin tosiaan, oli aikamoista silmänruokaa se naapuri ;)



Perus, letitettiin siskon kanssa hiukset yhteen. Epäreilua, että siskolla on letistä päätellen tuplasti mun hiusten paksuset hiukset...

Illalla lähdin lenkille hiukan rauhottumaan. Juoksu ei oo kulkenu pitkään aikaan, joten aika äkkiä vaihdoin kävelyksi, mutta ei se mitään - niin ihanassa ilmassa oli mukavaa vaan harhailla ympäriinsä :) Olin jo kääntymässä viimeselle suoralle kohti kotia, mutta viime hetkellä päätin käydä kuuvuorella ihailemassa auringonlaskua.


Siellä oli vallan ruuhkaa! Ainakin 5 ihmistä mun lisäksi siis :D Katsastin ekaa kertaa myös kuuluisat kuuvuoren portaat ja jestas! Kaks kertaa juoksin ne ylös ja just ja just jaksoin juosta ylös saakka! Alko jo portaat vilisee silmissä ja jalka ei vaan millään meinannu nousta. Täst lähtien aina ku juoksu ei kulje, ni meen vaan juoksee noita portaita.

Tän viikon HeiaHeia-treeniloki näyttää harvinaisen kivalta! Ainoastaan eilen en tehny mitään treenin arvoista. Paitsi seisoin 7h töissä, koska luin aamulla vaihteeksi jutun, jossa sanottiin pitkän istumisen olevan vaarallista....

0 kommenttia:

Lähetä kommentti