torstai 30. toukokuuta 2013

Huikein ruukku ikinä.

Jos eilen oli kurja fiilis, niin tänään on sitäkin parempi! Suklaa auttaa oloon ku oloon.

Eilen ehdittiin tehdä vaikka mitä. Käytiin Turun molemmilla Ekotoreilla ja vitsit, ku oisin löytäny vaikka mitä. En kuitenkaan mitään, mitä välttämättä olisin tarvinnu, joten ite lähdin kotiin tyhjin käsin. Vaikka säästin rahani, mukaan tarttui vaikka kuinka paljon inspiraatiota uusiin kodin projekteihin. Onneksi on kesä ja aikaa toteuttaa niitä!

Olen nyt tosi tylsä enkä kerro tarkalleen millasia projekteja suunnittelen. Kuitenkin jäävät toteuttamatta, jos liikaa intoilen.


Bauhausista ostin aivan mielettömän hienon ruukun. Oonkin pohtinu, miten ihmeessä saan kaikki mun yrttini siirrettyä ulos. Tää on aivan täydellisen hieno ratkasu. Täytyy vaan muistaa käännellä tota parvekkeella niin, että kaikki kasvit saa vuorollaan yhtä paljon aurinkoa. Ja täytyy muistaa kastella entistä useammin, sillä mun parveke on päivisin ku sauna.

Mua vähän pelottaa miten noi kasvit selviää tosta kasvualustan vaihdoksesta. Tillit ainakin komeasti kumartaa kohti seinää. Ja kyllä, toi on ruukun parempi puolisko - toisella puolella pinaatti ja ruohosipuli tekee hidasta kuolemaa. Basilikaa en uskaltanut siirtää, sillä sillä menee tällä hetkellä niin hyvin, etten viittinyt ottaa riskiä :D Basilikan tilalle istutinkin uuteen ruukkuun sokeriherneitä!

En muuten ymmärrä millä tuurilla toi ruukku maksoi vain 12€! Yleensä kaikki hienot ruukut on ihan överihintasia.

Kukkaruukusta asiaan: vaikka rakastan edelleen tämän blogin taustakuvaa, jotain kesäsempää ja pirteämpää pitäisi saada tilalle! Palataan tähän ulkoasuun taas syksyllä :) Eli blogi voi muutaman päivän näyttää todella hassulta, kun perfektionisti minä yrittää saada siitä mieleisensä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti