maanantai 7. huhtikuuta 2014

RAKKAUSLAULU

Suunnilleen tasan vuosi sitten löysin sen täydellisen. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun kohdattiin Tuurin kyläkaupan käytävällä. Onnemme kesti jonnekin loppukesään/syksyyn saakka, kunnes yhtäkkiä yllättäen meidän tiet erkani.

Mistä sä puhut?!

No siitä täydellisestä huulipunasta tietenkin! Okei, en tiedä oliko se oikeasti täydellinen, mut tykkäsin siitä silti ihan superisti. Sain äsken fläsärin, et oliko mulla sitä vuosijuhlilla, mut ei ainakaan vuju-laukusta löytyny :( Uhmasin myös talon hiljaisuutta ja kävin just ullakolla katsomassa, josko se ois jääny jonkun talvitakin taskuun. Ei ollu. Oon haikaillu sen perään jo kuukausia, mut nyt kevään edetessä oon alottanu suuretsinnät. Jokainen kämpän nurkka on katottu läpi tsiljoonaan kertaan, mut ei vaan löydy.

Lontoo20131

Muikeena ennen treffejä (ja hei mikä toi vaalee tukka on?!) ja muikeena Lontoossa viime keväänä. Good times.


Ja kun tietenkään tota sävyä ei saa enää mistään! Se oli jopa Tuurissa poistuvana sävynä.

rakkauslaulu 006First world problems huudettu, mut nyt ärsyttää jopa noin pieni asia! Oon ostanu jo kaks korvaavaa punaa, mut ne on ihan kökköjä. Toi Lumenen on ihan täydellisesti levittyvää hyvän sävyn lisäksi. Jos en saa rakkauslaulu-sävyistä huulipunaa, ni saisinko ees korvaukseksi sen oikeen rakkauslaulun? Jooko? Ai ei, ok.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti