perjantai 25. huhtikuuta 2014

HESARIN APPRO

Yleensä approja saa odottaa ja fiilistellä kuukausitolkulla (merkkasin AATUn kalenteriin tammikuussa), mutta tällä kertaa se tuli kyllä ihan puskista. Pääsin työvuorostakin eroon tosi nopeasti, joten eilen kutsui Helsinki ja Helsinginkadun appro!

Ennen approa käytiin Midhillissä tankkaamassa ja varmistamassa, et pysytään tolkuissamme koko ilta. Oli muuten iha älyttömän hyviä ranskiksia! Älyttömän kalliitakin kyllä (5€), mut voisin mä silti mennä toistekin. Hampurilainen ois pitäny ottaa ilman juustoa niinku tein ensimmäiset 17 vuotta elämästäni. 

20140423_145229

Kohtalon johdatuksesta meille tultiin matkalla lähtöpaikalle tarjoamaan ylimääräistä approilulippua. Pienen tinkimisen ja suostuttelun jälkeen saatiin "yksille" mukaan tullut kaveri messiin approon! Approilu suju meiltä vähän turhankin helposti ja leimat olis voinu olla kasassa jopa puolta lyhyemmässä ajassa. Helppo edetä paikasta toiseen, ku missään ei ollu jonoa! Ihan uutta mulle Turun approjen ja Tampereen Hämeenkadun appron jälkeen, joissa kaikissa saa jonotella hetken jos toisenkin ennen tiskille pääsyä. Jotenkin kyllä tykkäänkin enemmän tollasesta jonotteluapproilusta?! Oli aika outoa kävellä tyhjään appro-suorituspaikkaan, koska Turussa joka ikinen suorituspaikka on aina ihan täyteen ammuttu.

Ennen jatkoja käytiin taas tankkaamassa hampurilaiset. Virhe. Mäkkärin jälkeen oli ihan järkyttävän huono olo eikä sillä ollu mitään tekemistä approilun kanssa. Onneks olo meni istuskelulla ohi ja päästiin lopulta kunnolla tanssimaankin! Jatkot oli Circuksessa, jossa yllätysyllätys en ollu koskaan ennen käynyt. Kaks vuotta pitäny tehä bilereissu Helsinkiin, mut aina se vaan jää. Enkä usko, et oisin hirveesti edes menettäny.

Hiljattain päivitetty24
Yöksi raahauduttiin kaverin luo nukkumaan, ja mä olin koko matkan superskarppina, että varmasti muistan reitin takaisin keskustaan aamulla :D Aamulla raahauduinkin sit aurinkolasit tiukasti silmillä kohti junaa ja pysähdyin tuomiokirkkoa kuvaavien eläkeläisten viereen nappaamaan itekin pari kuvaa. Kuten yöllä kaverille sanoin, en muista että oisin koskaan ko. kirkkoa nähny livenä aikasemmin.... Aika noloa.

Eilen olis ollu ihan täydellinen sää nähdä Helsinkiä enenmmänkin, mutta mun oli pakko lähteä jo kohti Turkua ja partion lupauksenantoa. Kannatti mennä paikalle, sillä mun pikkuset julistettiin Vuoden Vartioksi ja itekin sain uuden ansiomerkin paitaa koristamaan! :)

20140424_111252

0 kommenttia:

Lähetä kommentti