tiistai 16. joulukuuta 2014

milk, eggs, bread, LOVE, laughter

#imback postauksessa kirjottelin loppukesästä alkaneesta kangaskassi-huumasta. Huuma laantui melko nopeasti, mutta myyjäisten alla pääsin melkein uudelleen vauhtiin. Siksi uskalsinkin myyjäisissä ottaa vastaan tilauksen neljästä kangaskassista. Ensimmäinen tilaus ikinä! Siitä vedin myös vähän huumaa.

Mitäpä muuta sitä siis tenttiviikolla tekisikään kuin suhais ympäri Turkua metsästäen mustaa lakanakangasta. Pahoittelut Jätti-Rätin myyjälle pienestä tuhahtelusta, vähän hajotti pyöräillä huonossa säässä Länkkäriin saakka ja sit siellä ei noin perustavaraa ole. Onneksi sain äitiltä auton lennosta lainaan ja jatkoin matkaa Kaarinan liikkeeseen. Sieltä löyty just eikä melkein sitä mitä halusin eli tuplaleveetä mustaa lakanaa! Sijoitin samantien noista neljästä tilauskassista saadun tuoton ja ostin koko rahalla lisää kassikangasta :D Joululomalla on taas ompelupaja pystyssä!

koxankassit

Oon kyllä yllättynyt siitä, miten paljon aikaa noiden kassien tekemiseen menee. Mulla meni koko tiistai (~4h) ommellessa kasseja ja jouduin jättämään painamisen keskiviikolle. Sabluuna oli onneks valmiina ja se kesti just vielä ton neljä kassia. Viimisen kohdalla se alkoi jo vähän "vuotaa" kuten tosta alaoikealla olevasta kassista saattaa huomata. Onneks olin tarkkana ja varovainen, joten pahemmilta sotkuilta vältyttiin!

Eksyin tässä välissä googlailemaan kankaanpaino seulaa. Voi kun mulla olis tarvikkeet tehdä sellaisia kotona. Tällä hetkellä siis piperrän piirtoheitinkalvojen ja terävän askarteluveitsen kanssa. Jos keväällä uskaltautuisin Vimmaan tutkimaan, kun siellä voi kuulemma tehdä omia sabluunoita... Tunnen vaan olevani liian vanha sinne :D

P.S. haluatko oman kassin? Pistä viestiä :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti