lauantai 17. tammikuuta 2015

NYC part 4: Woodbury Common Premium Outlets

Tuparit alkaa tunnin päästä ja istun tässä kylpytakki päällä ja hiukset kuin röllillä konsanaan. On siis just oikea aika bloggailla!

Tiistaina otettiin melko pitkän pohdinnan jälkeen suunnaksi Manhattanilta tunnin bussimatkan päässä sijaitseva Woodbury Common Premium Outlets. Rehellisesti sanottuna, en suosittele ketään tuhlaamaan tähän aikaa. Tosin paluubussissa kaikilla muilla oli matkalaukkukaupalla ostettua tavaraa eli ehkäpä siellä on jotain jollekin. Me oltiin liian kriittisiä asiakkaita eikä haluttu ostaa jotain vain siksi, että siinä on -10% ale. Kalliimpienkin merkkien tavarat vaikuttivat outletissa jotenkin huonolaatuisemmilta ja värit oli usein tosi kamalia - siellä ne oli outletissa, kun ei muualla mene kaupaksi.

Minkä tyyppiset ihmiset olis tuolla elementissään? Sellaiset, joille merkki on tärkein. Ei sillä vaatteen ulkonäöllä väliä, kunhan siinä lukee isolla Gucci tai Ralph Lauren.

20150106_122933

Kierroksen alussa, vielä 100% innokkaana ja positiivisella asenteella. Tässä kohtaa Nike ja Converse -kaupat siinsi vielä kaukana horisontissa ja oltiin varmoja, että nyt ostetaan kaupat tyhjäksi. No, Nikella ei ollut edes alennuksia. Kengät oli jopa saman hintaisia kuin Suomessa. Muutamia juoksutrikoita kokeilin, mutta ne oli just niitä halpiksia: muut lenkkeilijät tietäis yhdellä vilkaisulla minkä väriset pikkarit sattu kyseisenä päivänä osumaan jalkaan.

Conversella meinas päästä itku. Oli niin lähellä, et jopa myyjä tuli kysymään onko kaikki OK. No ei ollu. Mun piti ostaa sieltä ainakin kolmet halvat converset, mut hahhah hinnat oli jopa kalliimmat kuin keskustassa! En ymmärrä miten nahkainen Converse-merkki voi nostaa perustennarien hintaa jopa 40$.

Ah mikä negatiivissävytteinen postaus. Mut totuus nyt vaan on se, että mikäli olet vähänkään tarkka siitä, minkä näköisiä kuteita sulla on päälläsi, toi outlet ei ole sua varten. Jos tärkeintä on vaan vaatteen merkki, mene ja osta tyhjäksi koko paikka! Bussi lähti Port Authorityn asemalta ja menopaluu-lippu maksoi 42$ muistaakseni. Ainii ja bussilippua näyttämällä saat outletin tervetuloa-tiskiltä alennusvihon. Älä innostu liikaa, lähes jokaisessa kaupassa alennus on kutakuinkin tällanen: "osta 200€ niin saat 10% alennusta".

Nyt meen laittamaan tukkaa ja naamaa ojennukseen, jotta en oo ensimmäisten vieraiden tullessa ihan vaiheessa! Vaatteetkin pitäs vielä päättää :O Nyt on kuulkaas jännät paikat, kun puhtaiden farkkujen pitäis pesun jälkeen mahtua päälle.....

0 kommenttia:

Lähetä kommentti