tiistai 13. tammikuuta 2015

NYC part2

Toka päivä eli sunnuntai aloitettiin ihan mahtavalla brunssilla Tribeca Grand Hotelissa. Kannattaa ehdottomasti sijoittaa tähän 29$ (+tipit) brunssiin, mikäli on New Yorkissa viikonloppuna! Tarjolla oli vaikka ja mitä, joista ehdottomaksi lemppariksi nousi guacamole :D Muutenkin toi avokado tais olla mun ruokateema matkalla: jos jossain ruokavaihtoehdossa oli avokadoa, mä otin sitä.

Lisäinfoa brunssista: Tribeca Grand

New York 1

Brunssin jälkeen otettiin metro kohti Brooklynia ja Brooklyn Fleaa. Itse ostin sieltä vanhan New Yorkilaisen rekisterikilven, mutta noin muuten meihin ei iskenyt se "vintage", jota siellä myytiin. Kivoja uusien suunnittelijoiden desgin-juttuja kyllä oli, mutta me ei oikein ymmärretty niiden vintage-vaatteiden hienoutta. Oltiin siis väärää kohderyhmää. Ainiin, sen paikan kohderyhmän asiakkaat varmaan villiintyisivät Suomessa Ekotorilla. Ekotorin 20e laatikostoja myytiin siellä 300dollarilla. Ja siis ihan vierestä todistettiin tällasen kaupan syntymistä eli niistä oikeasti maksetaan niin paljon! Huhhuh. Oon tylsä ja käyn jatkossakin Ikeassa.

2015-01-11 New York 2015

Seuraavaksi suunnattiin Brooklyn Bridgelle, jota ennen kulutettiin hetki jos toinenkin Brooklyn Bridge Parkissa ottaen kuvia Nycin skylinesta! Oli aika magee näky muuten! Kyllähän sen on kuvissa nähnyt monta kertaa, mutta livenä se oli vieläki upeempi.

New York 2015 222Skyline-kuvailujen jälkeen suunnattiin loogisesti viereen sille sillalle. Kun lähdettiin liikkeelle Brooklynin puolelta, oli vielä ihan valoisaa, mutta toiselle puolelle päästessä aurinko oli jo laskenut :D Melkein tunti meni sillan ylittämisessä, sillä pysähdyttiin kuvailemaan joka toisella askeleella.

New York 2015 376 New York 2015 399 New York 2015 420

Sillan ylityksen jälkeen suunnattiin Rockefeller Centeriin, sillä ei oltu ihan varmoja kuinka kauan siellä vielä olisi joulukuusi paikallaan. Luisteleminenkin oli meidän matkasuunnitelmassa, mutta lopulta se jäi välistä. Mä itse tajusin vasta luistelukentän nähtyäni, et hei enhän mä edes saa luistella ton mun nilkan kanssa! Nilkka muuten kesti reissun tosi hyvin eikä särkenyt kuin muutaman hassun kerran hieman pidempien kävelyiden jälkeen :)

Musta tuntuu, että me saatiin alkulomasta paljon enemmän aikaseksi kuin loppulomasta :D Näistä postauksista tulee ihan kilometrin pitusia, mutta loppua kohti lyhenee! Tai ainakin nii uskoisin....

0 kommenttia:

Lähetä kommentti