maanantai 12. tammikuuta 2015

NYC part1

Ensimmäinen reissupäivä meni lähinnä matkatessa, joten hypätään heti ensimmäiseen kokonaiseen päivään :)

New York 2015 023

Aamiaisen (vohveli, koska loma!) jälkeen suunnattiin kohti Greenwich villagea ja Frendien ja Carrie Bradshawn kotitaloja. Sanoisin, et melko hyvin brändättyjä paikkoja molemmat :D Se Frendien talohan ei varsinaisesti edes ole kuvauspaikka, vaikka siinä vissiin niitä ulkokohtauksia onkin kuvattu. Sisäkohtaukset on kuvattu studiossa ihan muualla. Viimeisenä päivänä käveltiin myös sen Frendien suihkulähteen ohi ja ööö... ellen ois lukenut, että se on se suihkulähde, niin en olis kyllä tunnistanut! Carrien kotirappujen vieressä oli just ärsyttävästi remontti menossa, mikä vähän pilas tunnelmaa :D Pakolliset turistikuvat tuli kuitenkin otettua, mutta en ole vielä saanu niitä kavereiden kameroista!

New York 2015 068

Greenwich villagesta suunnattiin parin kaupan kautta High Linelle, joka on varmasti kesäisin tosi upea paikka! Näin talvella se oli tietysti melko harmaa, mutta olihan siellä käytävä. Noin muuten skipattiin puistot oikeestaan kokonaan, koska talvella ne on vaan masentavia. Central Parkissa olisin halunnut kävellä enemmänkin, mutta loppureissusta oli niin jäätävän kylmä, ettei ulkona pahemmin pystynyt olemaan :/

New York 2015 112

New York 2015 124

High Linelta suunnattiin vieressä olevalle Chelsea Marketille, jossa syötiin lounaaksi ihan törkeän hyvää pitsaa! Teen vielä erikseen postausta New Yorkin ravintoloista, mutta jos tuolla päin liikkuu, kannattaa ehdottomasti käydä Chelsea Marketilla syömässä ihan mitä vaan! Kunpa tollanen market/halli-kulttuuri onnistuttaisiin elvyttämään uudelleen myös Suomessa. Turun kauppahallikin on aivan upea paikka, mutta harvemmin siellä tulee käytyä. 

New York 2015 196

Chelsea Marketilta suunnattiin nopean "koti"-piipahduksen jälkeen Union Squarelle ja sieltä jatkettiin (jälleen muutaman kaupan) jälkeen Times Squarelle. Jestas niitä valoja. Käytiin Times Squarella ainakin kolme kertaa reissun aikana ja joka kerralla olin yhtä monttu auki!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti