torstai 19. helmikuuta 2015

BABY CONVERSE

Pari viikkoa sitten kuultiin (vihdoinkin) iloisia uutisia, sillä rakas kamuseni sai pienen tyttövauvan! Ristiäislahja pääsi heti suunnitteluun ja alkuviikon Helsingin reissulta ostin vihdoinkin paksua puuvillalankaa tossuja varten. Aloin jo viime viikolla virkkaamaan noita kaapista löytyneistä langoista, mutta ne tossut ny ei ois mahtunu edes kirpulle. Sattumalta tuli HobbyPointissa vastaan paksumpaa lankaa ja nappasin mukaan valkosta ja punasta miniconsseja varten! Maailman söpöimmät tossut! Tais lähtee kuva töppösistä myös poikaystävän vanhemmille... Apua kohta ne ymmärtää väärin ja alkaa satelee vauvanvaatelähetyksiä!

cons1
Ohje on täältä: Crochet Baby Converse ja olipa se hauskasti kirjotettu ohje! Kirjoittaja ei ollut itekään oikein varma meneekö silmukat nyt oikein, mutta hyvät tuli!

Ainoastaan pohjasta sivuihin siirtyessä poikkesin ohjeesta: en millään jaksanut poimia kaikkia 40 silmukkaa silmukan takana olevasta lenkistä (aivan supertiukka eikä mulla oo ku 3,5mm koukku!), joten poimin simppelisti silmukan takalenkistä. Mä vähän luulen, ettei vauvelin äiti huomaa eroa. Tai että itse käyttäjä huomaisi! :D

Lankakeristä tulis vielä toiset töppöset. Nyt ku tenteistä 1/2 on takana, ni aikaahan on taas enemmän,... eiku... nii se kandi odottelis myös. Ja 1100 sivua luettavaa maanantaiaamun tenttiin. Huomenna alkaa mukava 7 päivän työputki, joten lukuaikaahan tässä on vallan ruhtinaalisesti :O

Mutta eipä sillä, muutaman viikon päästä niitä töitä on toivottavasti vielä enemmän! Tai no, ei 7 päivää putkeen kiitos, mutta ei vitsit nyt kaikki sormet ja varpaat ristissä, että mua onnistaa! Ois niin lottopotti mun "uran" kannalta kyseinen homma!

cons3  cons2

How cute are they! ♥

1 kommentti:

  1. Mä en kestä, ihan törkeen suloset!!!!
    http://jenicaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista