keskiviikko 18. helmikuuta 2015

MINI BREAK

Pikku breikki sekä blogista että Turusta. Breikki Turusta oli kyllä vaan yhden yön mittainen Helsingin pyrähdys viikonloppuna, mut anyway....

Kahteen viikkoon mahtunu taas ihan mielettömän paljon juttuja! En edes muistanut kaikkia ennen ku aloin käymään puhelimen kuvia läpi. Kiva että nykyään tulee sen kummempia miettimättä otettua kuvia ties mistä! Etenkin jos on tämmönen raakun muisti.

Pari viikkoa sitten koitti taas talven kohokohta eli Pikkulaskiainen. Päivä alkoi mukavasti kandiryhmällä ja sen jälkeen elämäni ensimmäisellä englanninkielisellä kokouksella. Koululta äkkiä kotiin ja pullataikinaa vaivaamaan! Tai itseasiassa ei tarvinnu vaivata, sillä poikaystävä oli pyynnöstä tehnyt taikinan mulle valmiiksi :) Pikkulaskiaiswrapit uuniin ja eiku jännittämään! Pikkasen kuivia niistä tuli, mutta kaikki 16 uppos kyllä kamujen mahoihin! Resepti täältä: Soppa365.

pl


Lisäksi tähän väliin on mahtunut mm. vaihtohakemuksen vääntämistä. Nyt on ihan kauhee vaihtojännä! Katotaan nappaako.

20150211_141235

Sit vikana sinne Helsinkiin. Jostain syystä kuvia on ainoastaan hotellin parvekkeelta. Parvekkeella ny ei tee mitään talvella, joten piti käyttää sitä edes kuvauspaikkana :D Koko reissu oli ihan ex tempore ja hotelliaamiaista himoiten lähdin vanhempien ja siskon kanssa matkaan sunnuntaiaamuna. Hotelliaamiainen oli muuten melkonen pettymys. Mut ah hotellilakanat ♥

hels

Koko pyrähdyksen tarkoitus oli ihan vaan shopshop. Ja etenkin urheiluvaatteiden shopshop. En tiedä johtuuko talvesta vai mistä, mutta olipa tylsiä treenivaatteita kaupoissa! Ongelmaa oli seka väreissä että leikkauksessa. Arkivaatteista tuttu telttamalli on selkeesti rantautunu myös treenivaatteisiin. Hmph.

P.S. kohta hermostun kuviin ihan totaalisesti. Etenkin tohon pikkulaskiais-kollaasiin ilmesty ihan hirveesti kontrastia nettiin ladatessa. Olkoot.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti