tiistai 25. kesäkuuta 2013

Juhannus 13

Hienosti oli jäänyt juhannuspostaus kesken viime viikolla. Enää ei auta kriiseillä juhannusruuista ja -vaatetuksesta - jussi oli ja meni jo! Lähdin serkun ja serkun kavereiden kanssa katsastamaan Sieravuoren juhannusta Euraan ja nyt kun olen reissusta toipunut, ni kyllä mulle ihan positiivinen fiilis tästä juhannuksesta jäi :D Lähdin torstaina ottamaan kavereiden humalatilaa kiinni vähän liian nopeaa vauhtia ja siitä seurannu olotila seuras mua vielä sunnuntainakin. Tai ehkä jopa eilenki vielä. Kiva.


Meillä oli tosi kiva mökki, vaikka pieni olikin, mutta pääsipähän vessaan ja suihkuun sillon ku halusi. Ja oli jääkaappi + juokseva vesi. Ja pehmee alusta nukkua. Eli vaikka kallis olikin, niin oli hintansa kyllä arvoinen.

Ite festarit oli vähän pienemmät mitä oltiin kuviteltu. Ohjelmaa oli vasta illalla kymmenen jälkeen, joten päivät lähinnä koomailtiin rannalla ja terdellä ja heiteltiin kyllästymiseen asti frisbeetä. Beachiä ei päästy pelaamaan, koska naapurimökin koira oli rikkonu meidän pallon jo ennen ku serkun kanssa päästiin perille.

Ens vuonna voikin taas mennä perheen kanssa nauttimaan rauhallisesta juhannuksesta mökille. Oli vähän ikävä äidin loihtimaa notkuvaa juhannusruokapöytää....

0 kommenttia:

Lähetä kommentti