keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Alealeaaaaleee

Shoppailin eilen hiukan. Hups. Onneks parin viikon päästä on taas palkkapäivä. Kyllä mä pari viikkoa sinnittelen jäljellä oleviilla roposillani...

Keskustasta en löytäny melkeen mitään, mutta Skanssissa meinas lähtee lapasesta. Monta kivaa juttua onnistuin kuitenkin jättämään kauppaan.



Mekon ostin kyllä jo viime tiistaina Vero Modan kanta-asiakasaleista. -70% = ei voi vastustaa noin ihanaa mekkoa! Sentti pari sais olla enemmän pituutta, mutta enköhän mä voi elää ton pituuden kanssa. 

Cubuksen shortsien paisley-kuvio näkyy ihan älyttömän hyvin kuvassa. Aina mukava yllätys, kun kassalla shortsit (tai siis mikä vaan) maksaa kympin vähemmän ku luulit! Shortsikuvan "toppi" on oikeasti huivi Vero Modasta. Kuvan perusteella vois toimia noinkin, mut oikeesti se meinas tippua päältä koko ajan. 

Persikkaisia housuja olen himoinnu Lontoosta saakka, mut en oo raaskinu ostaa. Bik Bokin alehousut oli niin ihanat päällä, että pakkohan ne oli kotiuttaa. Lahkeet on ihan supertiukat ja kangaskin sais olla astetta paksumpaa, mut silti noi on täydelliset kesähousut! Paita on Lindexistä ja kolme kokoa liian iso. -70% + kanta-asiakaslisä -20% = ei todellakaan voi jättää kauppaan. 

Kukkahousuja en vieläkään saanu. Odottelen, että Vero Modan yhdet ihanat tulis vielä parempaan aleen. Ois pitäny ostaa ne sillon viime tiistaina, kun kanta-asiakkaille oli tosiaan kaikki aletuotteet -70%....

Yhet viimeviikolla ostetut alehousut jäi kuvaamatta. Ja yks alepaita. Paita on jo kaapissa ja housuja en jaksanu kiskoa jalkaan, mut molemmat on ihania. 

Btw, kuvien perusteella en oo enää ihan kalkkilaivan kapteeni - jeejee!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti