tiistai 4. kesäkuuta 2013

Varustelista

Laadin tänään töissä kahvitauolla varustelistaa loppuviikon leirille. Jopa miehet saattais ymmärtää tän kauppalistan - jos niillä ois hyvä päivä, sillä eihän tossa ole eriteltynä, että mitä karkkia pitää olla....



Nojoo. Oon vaan taas menettäny uskoni tohon toiseen sukupuoleen.

Odotan leiriä koko ajan kasvavalla innolla! Ihana päästä sinne keskelle ei mitään. Mitä nyt parituhatta ala-asteikäistä pörrää siinä ympärillä.... pikkumiinuksia :D Ei vaan, meidän tytöt on kyllä oikeesti tosi kivoja suurin osa.

Ehdin jo ihan tottua helteisiin! Lähdin edellisten päivien tapaan töihin shortseissa ja t-paidassa ja hitsit! tuli vilu! Varsinkin kotimatkalla. Täytyykö mun taas alkaa ottaa se neule tai jopa takki päivälä mukaan :( ei halua!

Muutama asiakas sai mielen sen verran matalalle, että kotimatkalla oli pakko poiketa Saleen ostamaan suklaalevy. Mutta tiiättekö mitä! En oo vieläkään avannu sitä! Enkä ajatellu avatakaan. Mieli kyllä tekee, mutta säästän huomiselle. Nyt on se voittajafiilis! Toisaalta nyt on niin kova väsykin, etten ees jaksais mussuttaa suklaata. Oon viimiset kolme/neljä yötä "ollu kassalla" eli nähny unta, ettei nyt ehdi nukkua, koska pitää palvella asiakkaita... Edellisyönä en löytäny asiakkaan haluamaa tupakkaa ja viime yönä mun piti olla kahdella kassalla samaan aikaan ja unen tahtiin pyörin sängyssä toiselta sivulta toiselle... ja miten monta kertaa pongahdinkaan istumaan kattomaan kelloa etten vaan myöhästy töistä! Siis millä todennäkösyydellä nukun klo15 alkavan työvuoron ohi, jos menen ennen 24 nukkumaan.

Vähän on pointti kateissa, mutta teki mieli blogata :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti