keskiviikko 21. toukokuuta 2014

TUHAT SYYTÄ RAKASTAA KESÄÄ

...joista vesimeloni ei todella ole vähäisin. Ison sydämen saa myös jatkuvasti laskeva kurkun kilohinta. Kävin tänään Kupittaan Cittarissa hakemassa jo toisen vesimelonin* ja mukaan tarttui hupshups vaan kaikkea muutakin. Uuden hammasharjan ja saippuan tarvitsinkin, mutta en välttämättä ois tarvinnu kolmea saippuaa. Mutta ku tarjous oli kolme vitosella... Oon niin tarjouksen uhri.

*eilen juoksin töistä Cittariin saadakseni melonin. Olin tosi hemaseva näky siinä kassajonossa edelleen hengästyneenä :D Pienet voitontanssit kyllä vetäsin astuessani kauppaan sisälle 20:58 (leimasin töissä ulos 20:30). Oli vaan pakko jaksaa juosta tavallista kovempaa vauhtia, jotta ehteisin meloniapajille!


2014-05-21 meloni
Melonin lisäksi nappasin mukaan pari kurkkua ja viinirypäleitä. Kaikki nää yhteensä kuus (6) euroa!! whataaaa. Viimeks ku Wikkellä punnitsin vesimelonin, ni se olis maksanu yksinään sen kuus euroa. En ostanut. Kesä on täällä, kun vesimeloni alkaa olemaan tarjouksessa ♥

Aini tosiaan: LOMA ♥ ♥ ♥ Tänään oli viiminen työvuoro ennen Lontoota! Woohooo. Pitääki muistaa käydä vaihtamassa rahaa huomenna.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti