keskiviikko 6. tammikuuta 2016

12 päivää lähtöön

Jauks! Alle kaksi viikkoa ja asustelen jo Madridissa. Tällä viikolla varattiin hostelli ensimmäiselle kahdelle viikolle, sillä saadaan kamun kanssa huoneemme vasta 1.2. Kahden viikon hostellivaraus tuli sentään hieman halvemmaksi kuin vuokran maksaminen tammikuulta. Onneksi hostelli on myös lähellä tulevaa kotia, joten muuttomatka ei tule olemaan pitkä!

madridcountdown
Lähtövalmistelut on pikkuhiljaa tehty ja jännitys alkaa tosiaan olla jo melkoinen. Olen ollut tämän viikon melko flunssainen ja tänään pahimmasta heikotuksesta toivuttuani päätin alkaa hiljalleen keräilemään tavaroita kasaan. Siinä kävikin sitten niin, että päädyin tunnissa pakkaamaan koko laukun! Hupsista. Kaikenlaista totta kai puuttuu vielä, mutta suurin osa etenkin vaatteista löytyy jo laukusta. Siellähän sit rypistyvät - rypistyisivät joka tapauksessa hostelli-viikkojen aikana, joten samapa tuo. Ei musta tunnu yhtään siltä, että olisin muuttamassa toiselle puolelle Eurooppaa. Pakkailinkin kuin olisin lähdössä vain pitkälle matkalle. Veikkaampa, että tällasella valmistautumisella iskee paikanpäällä melkoinen kulttuurishokki! Toisaalta oon ainakin espanjalaisen mañana-asenteen omaksunut melko hyvin tässä syksyn aikana :D Mites esim. sen matkavakuutuksen hankkiminen... onhan tässä vielä hyvin aikaa hoitaa sekin asia kuntoon!


Harkitsin muuten pitkään erillisen vaihtoblogin tekemistä, mutta naaaah jatketaan tänne samaan soppaan vaan. Vielä tänään en tiedä uskallanko jakaa blogin linkkiä maailmalle, sillä samalla paljastuu kaikki aikaisempi sössötys tuolta... Jotain aivan jäätävää jo piilottelinkin tuolta, mutta esim. NYC-jutut on kiva pitää näkyvillä! :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti