maanantai 18. tammikuuta 2016

Madrid

Tänä aamuna heräsin yllättävän rauhallisesti nukutun yön jälkeen 6:45 ja heti ensimmäiseksi tarkastin sähköpostin siltä varalta, että Madridin buddyni olisi vihdoin ottanut yhteyttä. Ja hän oli!! Vihdoinkin. Vaikka olotila oli lähdön takia vähintäänkin kummallinen, lähti viimeinen Suomi-aamu positiivisesti käyntiin. Matka meni todella hyvin ja lentomatkakin alkoi poikkeuksellisesti melko rauhallisissa tunnelmissa viinibaarissa nautitun lähtö-shampanjan ansiosta. Lähdin lopulta matkaan vain yhdellä laukulla, joka muuten painoi tasan sen sallitun 20kg. Insinöörin tytär :D




Asutaan ensin kaksi viikkoa La Perla Asturiana hostellissa ihan Madridin keskustassa, ja ainakin ensimmäisten tuntien perusteella vaikuttaa hyvältä valinnalta! Aivan mielettömän hyvää palvelua. Myös silloin, kun Suomi-ikkunoihin tottuneet tytöt kävivät kysymässä apua ikkunan sulkemiseen... :D Ja mikä parasta, hostellin netti on jopa nopeampi kuin kotona! Elinehto sanoisin.

Koulu alkaa vasta keskiviikkona, joten huomenna luvassa ensimmäisten tarpeellisten tavaroiden metsästystä. Jouduin esimerkiksi viime hetkellä tavaroita pakatessa karsimaan lähes kaikki sukat pois, joten lähin Primark on jo paikallistettu. Etsittiin jonkin aikaa ravintolaa tässä illalla ja vitsit tää kaupunki vaikuttaa mielettömän hienolta paikalta! Rakastuin tohon kuvan alaoikeassa kulmassa olevaan Mercado de San Miqueliin ensisilmäyksellä.

Ennen kaikkea oon kyllä tosi ylpeä, että ollaan hoidettu kaikki espanjaksi! Paitsi ravintolassa lasku tilattiin lopulta enkuksi, sillä muuten istuttaisiin siellä varmaan vieläkin. Pitänee siis hiukan kerrata tota ihan perus turistisanastoa!

Milloinkohan ymmärrän oikeasti asuvani tässä kaupungissa seuraavat 4,5kk?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti