tiistai 19. tammikuuta 2016

Kevätfiiliksissä

Tänään meillä oli vielä vapaapäivä ja käytiin kaupoilla tekemässä ensimmäiset tarpeelliset ostokset. Mulle esimerkiksi niitä sukkia!


Ainakin tälle viikolle on luvattu todella hyvää keliä ja ainakin viikonloppuna tarvii varmasti kaivaa nahkatakki laukun pohjalta. Nyt pärjää hyvin ohuella villakangastakilla eikä takkia tarvitse edes pitää kiinni! Lenkkarit kun vielä saisi, niin jaksaisi noilla mukulakivillä kävellä vähän paremmin. Nilkkureissa väsyy päkiät ja samalla saa jatkuvasti pelätä nilkkojen puolesta.



Illalla lähdettiin vielä hakemaan bussikortteja hieman kauempaa keskustasta, sillä lähempänä Solia ei enää ollut vapaita aikoja tälle päivälle. Korttia varten piti tosiaan varata aika tai niin ainakin netissä ja toimiston ovessa luki. Oltiin kuitenkin jo 20min ennen varattua aikaa perillä ja päästiin heti jonottamatta tiskille. Sisulla vedettiin sekin tilanne espanjaksi ja nyt meikän kortissa lukee sitten sukunimenä Seul. Oh well, tuskinpa se menoa haittaa! Vaikka lähdettiinkin korttia hakemaan vähän kauempaa, kävi se lopulta tosi näppärästi siellä toimistolla. Kortin sai viidessä minuutissa heti mukaansa, kun taas netistä tilatessa sitä pitää odottaa jopa kaksi viikkoa postissa kotiin. Kaiken lisäksi viime lokakuusta lähtien alle 26-vuotiaan kuukausilippu maksaa vain 20€ ja sillä pääsee matkustamaan koko Madridin alueella!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti