perjantai 22. tammikuuta 2016

Hostelli-elämää

Pitäisi varmaan ottaa joka päivä kuva tuosta laukun päälle kasvavasta tavarakasasta ja katsoa millaisissa korkeuksissa ollaan vajaan parin viikon päästä, kun on vihdoin aika muuttaa "kotiin". Vähän niinkun mahan kasvua kuvataan raskausaikana :D Henkarivaatteet nostin heti tullessa kaappiin (ne oli valmiiksi kahdelle pesulahenkarille tungettuna), mutta muutoin kaikki on laukussa enemmän tai vähemmän sekaisin. Lisäksi sitä tavaraa tuntuu ilmestyvän jatkuvasti lisää! Kumma juttu. Tänään lähdin ostamaan hiustenkuivaajaa ja lusikkaa, mutta lopulta palasin hostellille kolmen kassin kanssa - ilman sitä lusikkaa. En edes tiedä onko nuo eilen ostetut jogurtit enää syömäkelpoisia tuolla ikkunalaudalla, joten se lusikka olisi jopa saattanut olla turha hankinta.

Näin kolmantena kokonaisena päivänä lähikadut alkavat jo tuntua tutuilta, vaikka katujen nimistä ei vielä ole mitään aavistusta. Noh, kunhan tietää reitin kotiin! Eksyminenkään ei enää haittaa, sillä upouusissa Nikeissa on hyvä kävellä ympäriinsä! Ja käveltyä täällä tuleekin, sillä kylmässä hostellihuoneessa oleskelu ei ole ihan hirveän ihanaa. Mun piti tänään lähteä kylmyyttä karkuun lenkille, mutta ei mulla sitten ollutkaan tarpeeksi lämmintä treenipaitaa. Oli käytävä Primarkissa. Suunnittelen lähteväni hölkkäilemään Retirolle päin huomenna heti aamusta, mutta katsotaas vaan maistuuko aamulla uni paremmin kuin lenkille lähtö!

Eiliset ruokaostokset: jogurtteihin ei ollut lusikkaa eikä viinipulloon (2€) avaajaa


Kaksi päivää koulua tosiaan takana ja vielä olen ainakin itse aika kujalla. Kurssi-ilmo alkoi tänään klo12 ja oltiin Hetin kanssa hyvissä ajoin valmiina naputtamaan ilmot sisään. Kurssi-ilmoittautuminen meni lopulta tosi hyvin ja nyt olisi jopa hieman liikaa kursseja valittuja. Olin suunnitellut sellasta max15 opintopistettä, mutta nyt niitä tulisi 24... hmm. Toisaalta en raaskisi jättää mitään poiskaan, vaikka tuotantotalouden kurssi espanjaksi hieman pelottaa.

Eilen tapasin myös pikaisesti buddyni, mutta hänellä on melko kiire koulun kanssa, joten katsotaas nähdäänkö enää ollenkaan... Lisäksi hän puhuu vain espanjaa ja hippasen liian nopealla temmolla, joten ihan hirveesti en saanut meidän tapaamisesta irti. Onneksi ensi viikolla alkaa kurssit, niin tulee varmasti paljon uusia tuttuja! Etenkin siellä tuotantotalouden kurssilla pitäisi olla mahdollisuus tutustua paikallisiinkin :)

Ainiin sunnuntaina mennään ESN:n kanssa Toledoon! En ole vielä Madridiinkaan ehtinyt kauheasti tutustua, mutta silti kiva päästä näkemään muitakin paikkoja. Innoissani ostinkin tänään Lonely Planetin Espanja-oppaan tulevia reissuja varten! Hassua muuten, että tavallisella lomamatkalla neljässä päivässä olisi kierretty jo vaikka ja mitä paikkoja. Ainakin itsellä on sellainen olo, että kyllä tässä kevään aikana sitten ehtii ja turha juosta heti kaikkia paikkoja läpi! Mulla tulee kuitenkin olemaan ainakin perjantai vapaa koulusta ja tiistaisinkin on vain yksi luento, joten eiköhän sitä vapaa-aikaakin löydy kiertelyyn :)

kuva täältä




0 kommenttia:

Lähetä kommentti