sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Toledo

Keskiviikon investointi uusiin kävelylenkkareihin oli kyllä aivan nappiostos! Parhaat Niket, jotka mulla on ollut ja kahdeksan tunnin kävely Toledossa ei tuntunut missään. Mun piti vaihteeksi kehittää omaa vaatetustani vähän siistimpään tyyliin, mutta lenkkarimuiduhan musta taas kuoriutui! Noh, mukavuus ennen kaikkea!

Tänään soi kello taas aivan liian aikaisin, sillä yhdeksältä piti olla Atochalla valmiina lähtemään bussilla Toledoon. Täsmälliset suomalaiset oli toki paikalla ajoissa, mutta eihän se bussi lähtenyt ennen puolta kymmentä...

Yks hienoimmista skylineista, joita oon nähnyt! Harmi, että kaikki vähäisetkin poseeraustaidot tais unohtua kotiin (Olli, voitko tulla tuomaan?), sillä näytän Jamoneríasta karanneelta possulta jokaisesta musta otetussa kuvassa. Onneksi kaupunki näytti meille tänään parhaan puolensa, sillä taivas oli koko päivän pilvetön ja hetken auringossa istuskeltuamme naamaa jopa vähän kuumotti!


Vanha kaupunki oli täynnä toinen toistaan kapeampia katuja ja kujia. Saatoin napata niistä kuvan jos toisenkin :D Voi että mä rakastan noita ranskalaisia parvekkeita, joilla jengi pitää täällä toinen toistaan söpömpiä kukkaistutuksia. Kuvissa niitä ei taida näkyä yhdessäkään tosin...


Ei mitään havaintoa missä päin kaupunkia oltiin nauttimassa auringosta, mutta tällaiset upeat maisemat sieltä aukeni! Tästä maisemasta just puhuttiin, ettei sen kauneutta oikein saanut vangittua kuvaan, mutta suosittelen ehdottomasti Madridiin matkaavia tekemään päiväretken Toledoon :) Bussilla matkaa meni aika tarkalleen tunti Atochalta. Mikäli haluaa nähdä ekan kuvan upean skylinen, kannattaa ehkä valita turistibussi (tai julkisen liikenteen bussi, en tiedä kiertävätkö tuolta kallioiden kautta) tai vaihtoehtoisesti laittaa lenkkarit jalkaan, pakata vesipullo mukaan ja lähteä reippailemaan melkoinen mäki ylös. Reippailijoita näkyi matkalla useampiakin, mutta ehkä se bussi on kuitenkin hintansa väärti, mikäli haluaa jaksaa tepastella vielä kaupungin muurien sisälläkin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti