lauantai 23. tammikuuta 2016

Parque del Buen Retiro

Ai vitsit, vapaa lauantai ja mikä sää! Mulla on viimeksi ollut vapaa lauantai joulupäivää lukuunottamatta marraskuun alussa, joten olo on tänään vähän kummallinen. Toisaalta täällä päivätkin on vähän sekaisin, kun kunnon arki ei ole vielä alkanut. Eilen käytiin koululla vain hakemassa opiskelijakortit. Aikaa siihen meni meiltä kahdelta yhteensä alle 10min. Sitäpaitsi nyt koko kortti ärsyttää mua suunnattomasti, sillä mulle tuli historian kamalin kuva itestäni siihen. Huoh. Lounaan jälkeen otettiinkin sitten pieni välilepo ja nukuttiin viidestä kahdeksaan. Hups. Saatiin kuitenkin kerättyä itsemme ja lähdettiin illalla ulos. Tarkoitus oli mennä ensimmäisiin vaihtaribileisiin, mutta jono baariin oli sellaiset kevyet varmaan 200m, joten päätettiin suosiolla lähteä kotiin. Kukaan meistä ei niin kovin innoissaan ollut sinne menossa :D



Tänään sain itseni liikkeelle vasta yhden jälkeen ja suuntasin lenkille Retiroon. Melkein kävin siellä jo eilen aamupäivästä, mutta en tajunnut sinne olevan jonkin verran vielä matkaa "isolta tieltä". Onneksi pääsen vielä monesti näkemään puiston kaikessa vehreydessään, sillä tähän aikaan vuodesta se oli paikoin hieman ankean näköinen. Tänään oli tosiaan parhaimmillaan +16 astetta lämmintä, joten mikäli tällaiset säät jatkuvat, puissa on varmasti lehdet jo muutaman viikon päästä! 







Just tällä hetkellä olis menossa ESN:n City race, jolle lähtemistä harkitsin vielä muutama tunti sitten. Sit luin tapahtumakuvauksesta, et tiedossa on esim. kuuluisan musikaalin improvisointia Gran Vialla. Nope.Nope.Nope. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti