torstai 16. tammikuuta 2014

Baileysia ja tee-pettymys

Tänään juhlitaan ihanien ystävien tuplasynttäreitä! Hetkeäkään harkitsematta ilmoitin olevani vapaaehtoinen tekemään Baileys juustokakun, jota olen himoinnut viime keväisistä tupareista saakka. Silloin sain kaverilta apua, mutta tällä kertaa hän sattuu olemaan toinen synttärisankareista, joten piti selvitä yksin. Okei, en ihan kokonaan yksin, sillä nakitin kaverin erottelemaan kananmunien valkuaiset ja keltuaiset, kun hän piipahti tuomassa kakkuun tarvittavan Baileysin :D Toivottavasti kakku onnistui, vaikka unohdinkin varoa paakkuja... Iiihan vähän maistoin äsken reunalta ja sen verran hyvältä maistui, että meinasin vetästä kerralla koko kakun. Tällä hetkellä kakku onkin jo varmaan kadonnut parempiin suihin, sillä eihän tätä tekstiä voinut julkaista ennen vieraiden saapumista!



Löytyi taas suht jänniä kuvia kamerasta. Mm. eilisaamuisesta teemukista löytyi n.30 kuvaa :D Olen nyt koittanut vähentää kahvin juontia ja eilen koitinkin käynnistää aamuni teen voimalla. Pah. En muistanukaan että tee on niin pahaa! Uskollinen ystävä on ollut Tiikerin päiväunen ohella mun lempparitee jo vuosikausia, mutta eihän se maistu kahvin rinnalla miltään. Ens kerralla päädyn kyllä keittämään kahvia teen sijaan....


Eilen kävin kasvattamassa matkakuumetta partiomatkailu-aiheisella iltakurssilla. Voisin lähteä vaikka samantien vuodeksi jonnekin random partiokeskukseen hengailemaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Onneksi lähden kesällä 2015 Japaniin partiomatkailemaan, joten on jotain ihan konkreettista odotettavaakin! :)




Jonossa siis järjestyksessä kaikki partion maailmanjamboreet, joita on järjestetty lähes katkeamattomasti neljän vuoden välein jo vuodesta 1920! :) Ainoastaan 2. maailmansodan takia leireihin tuli reilu kymmenen vuoden tauko ja 70-luvulla yksi leiri jouduttiin perumaan levottomuuksien vuoksi.

Mitäää ihmettä mä teen blogissa, vaikka mun pitäis paniikkitutustua yhteen artikkeliin ja kirjottaa siitä raportti. Reilu tunti aikaa, ei oo todellista.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti