sunnuntai 26. tammikuuta 2014

NIGHT OUT

Eilen näin pitkästä aikaa vanhaa työkaveria, jonka kanssa lähdettiin valloittamaan Turun yöelämää. Valloitus jäi vähän lyhyeksi, sillä juoruiltiin yhteen saakka ja vasta sitten lähdettiin Monkeyn jonoon :D Mut ei se mitään, koska oli tosi hauskaa! Kuus tuntia meni puhuessa ihan kaikesta maan ja taivaan välillä (no, lähinnä miehistä, mut niistä nyt riittää juttua loputtomiin) ja yhtäkkiä tajuttiin mitä kello on. Täytyy kyllä sanoo, et tykkään enemmän opiskelijabilemeiningistä. Eilenkin tuli nähtyä ihan liian monta vesirajamekkoa ja vessa oli täynnä hoipertelevia tyttöjä. Ei näin.

Halusin ostaa illaksi jotain uutta pitkästä aikaa, joten kirppispaikan tyhjennyksen jälkeen lähdin kaupungille. Koitin kattoa jotain kivaa mekkoa, mut ei ne vaan oo mun juttu. Siirryin sit etsimään kivoja mustia housuja, joissa ehkä ois jotain nahkayksityiskohtia. Yhtäkkiä löysin itseni Seppälän sovarista kokeilemasta tekonahkahousuja. Wait what.


viestiä siskolle sovarista :D

Tsekkaus hintalappuun enkä ollu uskoa todeksi, että ne housut maksais jonkun alle kympin. Alkuperäinen ~40€ hintalappu oli peitetty 19,95 hintalapulla, jossa oli vielä -70% alennuksen merkkinä punainen viiva. Olisin mä sen kakskymppiäkin noista voinu maksaa, mut kyllä se kassan kertonu 5,99 kävi myös. Hiukan jännitin kyllä, että tuleeko noita koskaan pidettyä.

Mutta tulihan niitä! Heti samana iltana :) Ihan supermukavat jalassa! Housujen kaveriksi piti saada jotain tuttua ja turvallista, joten Vero Modan luottotoppi pääsi taas käyttöön. Kokeilin kyllä lähes kaikki paidat läpi ennen tohon päätymistä, mutta ääääääh kun oon niin kyllästynyt niihin kaikkiin! Asusteiksi vielä Korsin kello ja läjä sormuksia eikä muuta tarvita. Tai ehkä tarvittais, mut en oikein osaa käyttää mitään koruja.






Tää päivä onkin sit menny enemmän tai vähemmän väsyneissä tunnelmissa. Nousin lopulta sängystä puoli neljän aikoihin (olin kyllä välillä käyny syömässä jne) ja siirryin sohvalle kattomaan leffaa. Think like a man, act like a woman oli just sopiva elokuvaelämys tähän päivään :D Vähän ajan päästä tuli isältä viestiä, että haluunko laskiaispullan? Öö no maistuuhan semmonen. Ja tämä lähti tuomaan sellasta mulle! Piti kuulemma lämmitellä autoa ja hän halus jonki hyötykohteen ajelulleen. Selvä, kiitos!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti