maanantai 20. tammikuuta 2014

Postaus postaamisen ilosta

Postausinto on huipussaan, mut ei tuu mieleen mitään mistä postata. Kamera on saan olla aika rauhassa viime päivinä tai sit siellä on pari tärähtänyttä selfietä. Ja manuaaliasetuksien käyttöä harjotellessa otettuja kuvia monisteista. Alkaa toi luettavien artikkelien pino kasvaa uhkaavasti ja mä en jostain syystä yhtään tykkää lukea niitä. Artikkeleja ja paksuja tenttikirjojahan vois verrata lukion romaaneihin ja novellihin - ja kyllä sillon luki mieluummin niitä lyhkäsempiä novelleja. Vaikka ne novellit (kuten myös artikkelit) on usein niitä paksumpia opuksia vaikeaselkosempia.

Oon taas onnistunut haalimaan kotiin vinon pinon tenttikirjoja. Noissa on vaan viikon laina-aika, joten oikeasti niitä ei oo mitään järkeä lainata kaikkia kerralla. Ja puolethan tossa vasta onkin niistä kirjoista, jotka pitäis ennen helmikuun tenttiviikkoja lukea. Apua. Olin ajatellut tenttiä ton päälimmäisen kirjan vasta maaliskuussa, mutta tottakai mua houkuttais alottaa lukeminen kirjasta, jonka kannessa on kenkiä!

Koulumatskukuvien joukkoon pääsi yks hassunhauska kuva eiliseltä, kun vanhemmat ja sisko oli kylässä. Sisko jäi vielä hetkeks mun luo, ku vanhemmat lähti käymään toisella puolella kaupunkia, ja päädyttiin ottamaan toinen toistaan hulvattomampia kuvia. Sanomattaki selvää, että jokaikinen niistä tärähti. Oli kyllä ihanaa saada pitkästä aikaa perhe kylään (äiti ei ollut käynyt täällä moneen kuukauteen!) ja keittää vähän kaffea. Meinasi muuten tulla pulmia tarjoilujen kanssa, kun kaikkialta oli sunnuntai-iltapäivällä runebergintortut ja laskiaispullat loppu! Onneksi Cittari pelasti ja poistin hyllystä viimeiset runebergin tortut :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti