sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. joulukuuta

Aivan hirvittävä tarve blogata. Jotenkin musta tuntuu, että just nyt mä tarviin tätä blogia enemmän ku pitkään aikaan. Paikkaa johon saa purkaa ajatuksia tai oikeastaan vaan höpöttää kaikesta mahdollisesta. Vaikka lähes päivittäin tulee mieleen jotain blogattavaa, niin jotenkin se useimmiten jää. Lisätään uuden vuoden lupausten listaan: bloggaa sillon, kun siltä tuntuu äläkä jännitä mitä muut siitä postauksesta sanoo.

Jotta pääsisin taas vauhtiin bloggauksessa, niin päätin aloittaa pienimuotoisen joulukalenterin. Tiedän jo nyt, etten millään ehdi päivittämään joka päivä, mutta josko edes sunnuntaisin adventin kunniaksi! Ainakin ensi viikon yritän blogata joka päivä, mut sit alkaakin toinen työ ja tuun olemaan jouluna taas ihan puhki ja poikki. Viime vuonna vannoin, etten enää ikinä tee joulun tenttien aikana kahta duunia, mutta aika kultaa muistot ja tässä sitä taas ollaan. Onneksi tänä vuonna on edessä ainoastaan kaksi tuplatyöpäivää (viime vuonna 3 peräkkäisinä päivinä) ja puolet vähemmän tenttejä, joten uskon selviäväni paremmin. Laskeskelin tossa motivaatioksi joulukuun palkat ja voin kertoa, että ne jos mitkä saa jaksamaan. Kevään reissuja odotellessa! Välillä kyllä ottaa päähän tää jatkuva säästäminen. Viime viikolla oli _ihan pakko_ ostaa uudet housut ja paita, koska koko syksynä en ole ostanut mitään uutta ja vaatekaappi tarvitsi piristystä.



Pidin luovan tauon ja unohdin, miten mun piti tätä tekstiä jatkaa. Pitää vissiin siirtyä sen raportin kimppuun, jota mun olis koko ajan kirjottaa tän bloggauksen sijaan!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti