perjantai 27. joulukuuta 2013

Tapani-shoppailuja

Kaksi yötä vanhempien luona ja oon ku eri ihminen! Vaikka järkyttävän yskän takia en nukkunut kumpanakaan yönä kovin hyvin, oli olo varsinki tänä aamuna herätessä ihanan levännyt. Ei kuitenkaan ihan niin energinen olo ole, että oisin käyny sen yhden markkinoinnin tehtävän pariin, josta yks eilen, joulupäivänä, muistutti meidän ryhmätyöryhmää. Seriously, joulupäivänä?! ota ihan rauhassa ja syö vielä paketillinen konvehteja jooko.

Eksyin lukemaan uusia blogeja ja törmäsin muutamaankin matkapostaukseen Shanghaista. Yhtäkkiä joka toinen tyyppi on just ollu tai just menossa Shanghaihin - mäki haluun! Matkakuumetta lievittääkseni shoppailin vähän kiinalaisissa nettikaupoissa :D Uskaltauduin vihdoinkin tekemään tilauksen Sammydressille, josta kirjoittelinkin jo lokakuun alussa. Sen jälkeen jatkoin shoppailua Ebayssa tilaamalla kameraan hienomman hihnan ja yhden paidan - empä ookaan ennen ostanu feikki-H&M:ää. Tai onhan se H&M:n paita, mutta ilman että kokolapussa lukee H&M. Ainoo harmitus tossa kiinasta tilaamisessa on, että tilauksiaan saa odotella kuukauden päivät.... Noh, noista tuleekin sitte aikanen synttärilahja itselle:)



Joku kertoo mulle mistä merkkilaukusta toi laukku on saanu inspiraationsa?

Tänään olis huvittanut lähteä viettämään keskustaan tapaninpäivää, mutta Turulla oli tarjota vain Vegasin sinkkukinkkubileet, joten ehkäpä tää shoppailu parempi vaihtoehto... Taustalla pyörii samalla Sinkkuelämään eka leffa, joten ei mikään huonosti vietetty ilta tämäkään :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti